Fordelene ved at vælge totalentreprise

Skal du i gang med et større byggeprojekt? Så kan det godt betale sig at vælge totalentreprise. Hvorfor? Læs med her.  

Totalentreprise- økonomisk og logistisk overskud 

Et større byggeprojekt kan hurtig blive en uoverskuelig affære. Det kan derfor være en fordel at vælge totalentreprise. Totalt sæt, bliver det faktisk ofte også billigere end hvis du skal have en række forskellige aktører ind over byggeprojektet. Hvis du selv skal være projektleder på byggeprojektet, så skal du forbedre dig på at indhente flere forskellige tilbud, fra flere forskellige aktører. Det kan også være udfordrende at finde de bedste fagspecialister, samt at have tid til kommunikation og opfølgning på projektet.  

Med totalentreprise, så samlet du alle de professionelle faggrupper et sted, og overlader al kommunikation til en totalentreprenør. Resultatet bliver et byggeprojekt som du kan overskue, og hvor alle elementer bliver håndteret professionelt 

Spar tid og penge 

Hvis du vælger totalentreprise til dit byggeprojekt, så sparer du dig selv for en masse besvær. Byggeprojektet bliver derfor en bedre oplevelse, da du slipper for at bruge al din tid på at snakke med forskellige håndværkere, eller indhente tilbud i øst og vest.  

Når du overlader hele projektet til en entreprenør, så er du sikker på at der bliver holdt overblik med hele projektet, fra start til slut. Du slipper også for ubehagelige overraskelser, på udvidelse af tidsplan eller uforudsete udgifter. En af fordelene er selvfølgelig også at du kun kommunikerer med en person, som holder dig opdateret og sørger for at projektet skrider frem efter planen.  

Sidst med ikke mindst, så får du kvalificeret rådgivning til byggeriet, af en entreprenør som lytter til dine ønsker og krav, men som også er i stand til at vise dig muligheder du måske ikke vidste var der. Det kan ende med at blive et endnu bedre resultat, end det ellers ville have blevet.  

 

 

 

 

Skriv en kommentar