Sådan undgår du den danske kulde: Få gulvvarme i dit trægulv

Det nye år er lige rundt om hjørnet, og før vi får set os om, så er vi i 2021. Et år som vi er mange der har store forventninger til, og et år som måske kan hjælpe med at hele os fra året 2020. Vigtigst af alt er det dog ikke om vi er i 2020 eller 2021, men om du er forberedt på den kolde vinter vi er i, og yderligere går i møde?

Start dit helt eget gør-det-selv projekt med hjælp fra Engelbert Strauss

Vi danskere er gode til at huske når vi oplever en dejlig varm sommer herhjemme i Danmark. Vi er dog knap så gode til at huske på, at lige så varmt og dejligt som det bliver, lige så hurtigt skifter det igen, og pludselig er vi omgivet af sne, regn og kulde. Så er du forberedt? Hvis svaret er nej, så er du ikke den eneste. Heldigvis er der masser hjælp at hente hos Engelbert Strauss, som netop specialiserer sig indenfor hjemmeprojekter, og dét at have de rette redskaber. Engelbert Strauss blev grundlagt i 1948 og har siden der, været webshoppen folk besøger, når de har brug for hjælp til hjemmet eller på arbejdspladsen. På deres side sælger de nemlig diverse former for værktøj, og alle ved at værktøjer fremmer projekter, især hvis det er i god kvalitet, som Engelbert Strauss selvfølgelig har sørget for at det er. Et projekt som du kunne overveje, det er at få gulvvarme i dit trægulv, eller hvad end type gulv du har. Dertil opstår der oftest spørgsmålet: kan man lægge gulvvarme i både beton og trægulv? Det korte svar er ja. Det har sådan set altid været forholdsvis normalt at lægge gulvvarme i et betongulv, men det er senere hen blevet lige så populært at gøre det i trægulv også. Så hvis det har stoppet dig førhen, at du har haft trægulv, så lad det ikke stoppe dig denne gang.

De helt rette redskaber til at hjælpe dig

Hvis du gerne selv her i det nye år vil i gang med nogle hjemmeprojekter, så er gulvvarme et udmærket valg. Det kræver dog det rette værktøj og det rette arbejdstøj. Begge dele kan du få hos Engelbert Strauss. Du kan nemlig finde arbejdsbukser til alle typer arbejde, så du netop ikke skal bekymre dig om, at få ødelagt dine egne favoritbukser i processen. Du kan tilmed finde arbejdsbukser med stretch, som gør disse bukser endnu nemmere og mere behagelige at have på. Når du har styr på de rette redskaber, så er der yderligere nogle ting som du bør tage stilling til, især når det har med gulvvarme at gøre. Har du overvejet hvilke varmefordelingsplader du skal anskaffe? Opbygningen af gulvet, om det knirker og din egen sikkerhed undervejs? Som du nok kan høre, så kan det være du skal have en professionel inden over, som kan sikre sig, at I begge kommer helskindet igennem. Selvom hjemmeprojekter er sjove at have med at gøre, så er det også vigtigt at det bliver lavet ordentligt, og hvis ikke du har prøvet det før, så er der ingen garanti for dette. Du kan dog researche emnet lidt, så du kan hjælpe den professionelle ved f.eks. at lære hvad du kan om ordentlig gulvisolering. God fornøjelse med projektet!

Skriv en kommentar