Forlæng sommeren med den rette parasol

Rigtig mange af os kan garanteret hurtigt blive enige om, at Danmark er et skønt land. Lige så mange af os kan måske også blive enige om, at sommeren altid er lidt for kort. Det er der heldigvis en løsning på. Med den helt rette parasol eller solafskærmning i haven kan du nemlig forlænge sommeren – du kan i hvert fald forlænge den periode, hvor du kan sidde ude.

Læs med her, og få gode idéer og tips til, hvordan du vælger den rette parasol. Vi slutter af med at give dig helt konkrete bud på, hvordan din næste parasol kan se ud.

Hvorfor overhovedet solafskærmning?

Den helt rette solafskærmning til dit behov kan føre rigtig mange fordele og timer i haven med sig. Først og fremmest kan parasollen skærme mod solen. Det siger sig selv. Derudover kan en parasol med UV-beskyttelse rent faktisk også beskytte dig mod solens skadelige stråler, som er allerværst omkring middagstid. Mange er af den opfattelse, at alle parasoller beskytter dig mod de skadelige stråler, idet de skygger for solen. Det er imidlertid ikke rigtigt. Skal du være helt sikker, skal du investere i en parasol eller anden solafskærmning med UV-beskyttelse. Slutteligt har parasollen også sine fordele, når solen er gået ned – den kan nemlig også skærme dig fra duggen, hvis du sidder ude til sent på en lun sommeraften.

Vigtige overvejelser

Ligesom med så mange andre investeringer er der nogle overvejelser, der er vigtige at gøre sig, inden du beslutter dig. Når det kommer til parasoller, er der særligt tre områder, hvor du skal lægge hjernen lidt i blød.

Med fod eller væghængt?

Det første valg, du skal træffe, er, hvorvidt din nye parasol skal have fod eller være væghængt. Dit valg afhænger af flere ting. Først og fremmest er det naturligvis en smagssag. Dernæst skal du også overveje, hvordan du ønsker at bruge din nye parasol. Skal den stå det samme sted hver gang, kan en væghængt være et godt bud, og vil du gerne have mulighed for at flytte den rundt, skal du måske gå efter en på fod.

Lige eller knæk?

De næste valg, du skal træffe, omhandler, om din parasol skal have en lige krank, eller om den skal kunne ”knækkes”. I nogle tilfælde er dette et prisspørgsmål, men det er også muligt at få både billige og knap så billige modeller, der kan begge dele. En parasol med knæk er generelt mere fleksibel end en uden, og du vil kunne skabe et større skyggeområde i længere tid.

Prisklasse

Nu kommer vi til prisklassen, som næsten altid er en vigtig faktor, inden forbrugeren beslutter sig for et køb. Stil dig selv spørgsmålet: Hvor mange penge vil du bruge på din nye parasol? Jo flere penge du er villig til at bruge, desto flere særlige funktioner kan din parasol også få. UV-beskyttelse er ofte en af de ting, der følger med de dyrere parasoller, og på samme måde er robusthed.

Inspiration til din nye parasol

For at ruste dig bedst muligt til at træffe det rigtige valg om din nye parasol har vi fundet frem til en ægte omgang parasol-inspiration. Se lige her. Her finder du både konkrete modeller i forskellige prisklasser, ligesom du også får flere gode råd til, hvordan du skal træffe dit valg.

Skriv en kommentar