Gode tips til jer der skal flytte ind

Når man står over for en ny flytning, og måske endda en man er to eller flere om, er det enormt vigtigt at have gjort sig tanker og nogle beslutninger inden. Hvis i er et par der skal flytte ind, eller et sæt venner, veninder, er det med at være forberedt på, at I er forskellige. Det er ikke sikkert, det er helt den sammen indretning og stil, der gør jer trygge

Alle skal føle sig hjemme

Det er vigtigt at I begge to føler jer hjemme, eller jer alle, hvis i er flere. At I kan slappe helt af begge to i jeres nye hjem. Det er meget vigtigt at kunne genoplade sin energi i sit hjem, så man er klar til en ny dag. Så man altid kan få et pusterum og ikke skal søge ud for at få det. Så fungerer tingene ikke indenfor hjemmet. Et godt råd at huske er, at acceptere den andens behov for visse genstande i hjemmet. Ikke sætte sig for fast på sine egne ønskede genstande og møbler. Ej heller, hvad der angår regler. For selvom, det er så rart at få sine ønsker trumfet igennem, vil den harmoniske stemning i hjemmet automatisk gå i opløsning, hvis en eller flere ikke føler sig set og hørt. Allerværst en beboer føler sig ikke godt tilpas.

Forskellige behov

I bør rumme hinandens forskellige ting, det er tit den bedste løsning. I kan også tage ud og finde nye ting sammen, det fungere for enkelte, men for de fleste er dette et stort energikrævende besvær, hvis det er størstedelen af hjemmets indretning, der skal opstå på sådan en måde. Husk at prøve at forstå hinanden, selv når det er svært. Nogle slapper af med meget orden, andre vil gerne have ting, der fylder mere. Det mere kaotiske måske. Nogle ønsker et moderne eller stilrent hjem, hvor andre til hver en tid foretrækker det autentiske og personlige. Begge stilarter, og det er bare tilfældige, der findes et hav af flere, og ingen er jo helt ens, kan for nogen være afgørende for følelsen af hjemme.

Få professionel hjælp

Hvis i flytter ind i en lejlighed eller et hus, hvor der er faldefærdige ting, bør i ikke tøve med at tage fat i professionel hjælp hurtigst muligt. Selvom, det måske ikke er det fedeste at skulle bruge sine penge på nu og her, vil omkostningerne kun blive værre med tiden. Skaderne forsvinder altså ikke af sig selv, og større ting kan kun faglærte fikse. Find

lokale håndværkere og håndværkertilbud og gør gavn af direkte kontakt samt nogle gratis tilbud. Du kan nemt taste din kommune ind, og håndværkere vil dukke op nær dig.

Skriv en kommentar