Gør din bolig sommerklar

Er du i humør til at give din bolig nyt liv, og er du træt af, at haven halter, og at du aldrig fik gjort noget ved den afskallede maling på facaden? Sommeren er tiden, hvor du virkelig kan give din bolig en opfriskning. Der er ingen grund til at frygte, at I vil løbe tør for projekter hen over sommeren. Man kan altid finpudse de enkelte elementer lidt ekstra, så de tilsammen giver et rigtigt fint samlet resultat. Det kan være de små ting, der gør den helt store forskel. Til gengæld er der også rigtig meget at vinde ved en større make-over som en ny farve facade på huset.

Maling gør meget

Vil du have en enkel løsning til en stor forandring, så køb noget maling og begynd at mal dit hus. En klat maling kan gøre en virkelig stor forandring, og du vil helt sikkert blive glad for det. Så længe det er godt vejr, er det også et rigtig hyggeligt sommerprojekt, hvor hele familien faktisk kan hjælpe til. Dog kan det samtidig virke som en stor mundfuld, og måske har I ikke de nødvendige redskaber, der skal til, før resultatet bliver rigtigt flot. Invester eventuelt i et rullestillads, så I bedre kan komme rundt omkring, da de er lette at flytte rundt på. Det kan være en god investering, da I vil kunne bruge stilladset til mange forskellige projekter fremover også. Dette kan være alt fra byggeprojekter som familiens træhus i haven til en lettere opsætning af festtelte. Hermed kan i trygt og sikkert få de bedste resultater.

Forny jeres have

Er du mere til en stille og rolig opgave, hvor du kan tage tingene i etaper og være mere kreativ? Så skal du en tur i haven. En ny have kan gøre rigtig meget for et hus’ udtryk. Tag på planteshopping og vær kreativ i haven. Du kan f.eks. lave forskellige bede, hvor du planter dine yndlingsblomster, eller du kan lave en urtehave til dit favorit frugt og grønt. Det er rigtig hyggeligt, og det er der ingen stress over. En trimning og tilpasning af jeres nuværende have kan også gøre en stor forskel. Her kan det også være en god idé at benytte et rullestillads, så I kan nå op i højderne, hvor man ellers ikke ville kunne lave flotte resultater.

Læg ny terrasse

En ny terrasse er for alvor et stort sommerprojekt, og I vil helt sikkert få stor gavn af resultatet. Her kan I igen være kreative, I skal bare have besluttet, hvilken type terrasse det skal være. Er I mest til en træterrasse, eller måske mere en terrasse af fliser? Det giver to forskellige udtryk, men begge løsninger kan være rigtig hyggelige. Når først terrassen er færdig, kan I pynte op med nye havemøbler, flotte blomster i krukker, en hængekøje eller andet. Det handler bare om at slå sig løs og være kreativ. Søg eventuelt inspiration online, for at finde de bedste redskaber, der kan hjælpe med at gøre haven sommerklar.

 

Skriv en kommentar