Opgrader dit sommerhus og øg udlejningsværdien

Lejer du dit sommerhus ud eller overvejer du, at leje det ud? Så bør du læse med her. I dette blogindlæg kigger vi nærmere på hvordan du kan opgradere dit sommerhus, så det skiller sig ud fra mængden af feriehuse, der findes på markedet for privat udlejning af sommerhuse.

Giv det gamle sommerhus nyt liv

Er sommerhuset gammelt og slidt bør du give det en makeover. Du behøver ikke at bruge en formue for at give sommerhuset nyt liv. Mange sommerhuse, er bygget i 70’erne. Det var dengang at de mørke farver som brun og mosgrøn var højeste mode. I dag er dette ikke ligefrem et look, der appellerer til mange lejere. I stedet er det vigtigt, at dit sommerhus fremstår lyst og indbydende. Du kan hurtigt forvandle et mørkt og trist sommerhus ved at give vægge og lofter en omgang maling i lyse farver. Er møblerne gamle og slidte bør du også overveje at skifte dem ud til nogle nye og friske.

Den danske sommer er til indendørs aktiviteter

Noget der virkelig kan være med til at gøre dit sommerhus attraktivt for potentielle udlejere er dog, at der i huset er muligt at lave aktiviteter for hele familien. Det er desværre ikke altid, at det danske sommervejr indbyder til udendørs aktiviteter, netop derfor, er der også stor efterspørgsel efter feriehuse hvor der er et aktivitetsrum. Påtænker du at udleje dit sommerhus privat, er det derfor en god idé, at opgradere dit sommerhus med et rum til sjov og spil. Herved har du samtidig mulighed for, at få en højere lejeindtægt.

Aktivitetsrummet kan udstyres med dart, pool, bordtennis eller spilkonsol. Det vigtigste er, at aktivitetsrummer giver mulighed for en hyggelig og sjov ferie selvom vejret viser sig fra den kedelige side. Har du en stor stue eller et køkkenalle-rum kan du overveje, at lave en opdeling af rummet så dit hus får et aktivitetsrum. Er dit hus for ikke stort nok, kan du overveje, at linddrage eventuelle udhuse eller en garage til formålet alternativet er at lave en ny tilbygning til aktivitetsrummet.

Feriehuse med wellness-faciliteter er populære

Det er ikke kun sommerhuse med aktivitetsrum, der er populære. Sommerhuse der har wellness faciliteter er nemlig også populære blandt lejerne. Det kan være en dyr omgang, at etablere et nyt poolområde i dit sommerhus, men der findes heldigvis billigere alternativer. Du kan eksempelvis vælge, at opgradere dit sommerhus med et spaområde, et vildmarksbad på terrassen eller måske en lækker ny sauna. Alle disse opgraderinger kan gennemføres uden at det behøver at koster dig en formue og de er samtidig med til at øge indtjeningen, når du skal udleje dit sommerhus privat.

Skriv en kommentar