Gør dit nye hus endnu mere sikkert

Dette indhold er sponsoreret

Du kender det sikkert godt. Man kan godt blive nervøs, når man endelig flytter ind i det nybyggede hus, som man har ventet på i rigtigt længe. Man har kræset for detaljerne og købt nogle dyre møbler, så huset kan se lækkert og indbydende ud i længe. Nervøsiteten handler om, hvorvidt man får lov til at beholde ens nye hus i fred og ro, eller om der kommer ubudne gæster.

Jeg er ikke nervøs

Det kan også være, at du ikke kan genkende nervøsiteten. Det er også helt normalt, at man som udgangspunkt føler sig sikker på, at man vil hinanden det bedste. Noget af det mest grænseoverskridende, der kan ske, er hvis der er indbrud i ens hjem. Det er heldigvis langt fra alle, der vil opleve indbrud i hjemmet, men det forekommer desværre. Man kan da også føle sig generelt mere sikker i en tid som nu, hvor en corona pandemi raserer. Der har nemlig været et fald i antallet af indbrud, som nu er under 18.000 registrerede i Danmark mod lidt over 48.000 registrerede i 2009. Generelt er har tallet været faldende siden 2009, men der er stadigt mange indbrud.

Øg dine chancer for ikke at få ubudne gæster

Som sagt er der stadigt en del indbrud i de Danske hjem. Uanset om man kun oplever det en gang eller flere gange, vil det være en forfærdelig oplevelse når det sker. Uerstattelige genstande kan blive stjålet, uden at man har mulighed for at få netop de genstande tilbage igen. Det er ofte sådan noget som smykker og designermøbler tyvene går efter. Man kan selv gøre noget, for at øge chancerne for ikke at få ubudne gæster. Det kan man ved at købe en alarm til huset. Når man køber alarm til huset, bliver f.eks. vinduer, postkasse og dør udstyret med klistermærker, der fortæller tyven, at dette hjem har overvågning og indbrudsalarm. Dette alene er med til at virke præventivt mod at tyvene går efter netop dit hus. Alarmerne kan fås som video alarmer, hvor man har mulighed for at optage de ubudne gæster, når de kommer ind i huset. Derudover vil alarmen også ofte sende en besked, eller et opkald til ens telefon, så man har mulighed for at tilkalde hjælp, hvis man ikke er hjemme. På den måde kan man gøre meget for, at hjemmet er mere sikkert. 

 

Skriv en kommentar