Miljøvenlig opvarmning af din bolig

Vinteren står for døren, og en kold vind blæser over det danske landskab. Heldigvis findes der bæredygtige varmekilder til din bolig, hvor du kan kombinere hygge foran pejsen, med dine miljømæssige hensyn. Læs med her, for at få sidste nyt om muligheden for at få en miljøvenlig og billig opvarmningsform, til din bolig.  

Skift din brændeovn ud med en pille brændeovn 

Det er ingen hemmelighed at den traditionelle brændeovn ikke er det mest miljøvenlige alternativ, når det kommer til opvarmning af bolig. Men hvis du stadig ønsker hyggen foran pejsen, så er et miljøvenlig og billig alternativ, en pillebrændeovnPilleovnens brændstof er træpiller, som er et COneutralt brændsel. Altså sparer du på dine CO2 udslip, mens du sørger for at have en hyggelig og varm bolig.  

En investering i pilleovn er samtidig en investering i en bæredygtig fremtid. Hvis du ønsker at modernisere din bolig, med en miljøvenlig varmekilde, så kan du se de nye pilleovne og pillefyr på renergi.dk. En anden fordel med at vælge pille brændeovn, er at du kan spare mellem 50-70% på din varmeregning. Det er en opvarmningsmulighed som passer både i dit hjem, og i dit sommerhus.  

Skift dit oliefyr ud med et pillefyr 

Hvis du bor et sted hvor det står et oliefyr eller gasfyr, så kan du spare både penge, og miljøet, på at skifte det ud med et pillefyr. Faktisk vil du allerede spare investeringen ind i løbet af de første år, da et pillefyr vil skære op til halvdelen af din varmeregning. Et pillefyr bruger træpiller, som er CO2 neutrale, du sparer derfor miljøet for øget CO2 udslip. Træpiller er produceret af ubehandlet træaffald, og er derfor også ret billige at købe.  

Det er derfor ingen grund til at lade være med at skifte over til en miljøvenlig varmekilde i din bolig, da det er billigere for dig, og bedre for miljøet.  

 

Skriv en kommentar