Miljøvenlige træpiller til fyr og hygge i brændeovnen

Har du alligevel sat dig for at sætte huset i stand og renovere fra top til tå, hvorfor så ikke vælge lige alle de gode og vigtige tiltag i samme omgang? Det behøver nemlig ikke at være på bekostning af klimaet, når der skal bygges og vedligeholdes i hjemmet.

Vælg den miljøvenlige løsning til opvarmning i hjemmet

Når man varmer et hjem op, så er der forskellige måder at gøre dette på. Nogle vælger at opvarme med el andre med naturgas men hvad er egentlig den bedste varmekilde du kan gøre i for at passe på klimaet? Det kommer nok ikke bag på nogen, men diverse luftpumper eller pillefyr er bare bedre end så meget andet af det vi kender.

Hvis du vælger at gå med på den miljøvenlige bølge og installere et pillefyr, så er det ikke el, gas eller olie du skal bruge til at varme hjemmet op med, men træpiller. De fås i forskellige kvaliteter og størrelser og der er selvfølgelig også forskel på priserne.

Find træpiller der er genbrug fra produktioner med træ samt er CO2 neutrale

Har du en idé om at du også har et ansvar for vores klodes fremtid, så vil det være en god idé at vægte træpiller der er CO2 neutrale. Det vil sige at når den produktion hvor savsmuld og spåner tages fra til træpiller, planter et træ for hvert et træ der fældes, så sikrer du at der hele tiden kommer nye træer til på trods af egoistiske menneskehandlinger.

Har du en brændeovn, så kan du faktisk også bruge træpiller som et fint alternativ til andet tørt brænde der skal fyres op med. Det gør ingenting, for den hygge du vil have indendørs og varmen er også helt som du ønsker den og det hele kan lade sig gøre med miljøvenlige træpiller både til pillefyr og brændeovnen.

Skriv en kommentar