Sådan kan du forbedre din egen produktion

Har du også en produktionsvirksomhed, hvor du går og overvejer, hvordan denne kan optimeres? For det kan den helt sikkert. Når man har en produktionsvirksomhed, så er det altafgørende, at alt ved produktet er, som det skal være.

 

Kvaliteten skal være i top hele vejen rundt. Dette gælder både selve produktet, der skal fungere optimalt, det gælder leveringssikkerheden, det gælder servicen og vejledningen i produkterne. Det gælder det hele, og det kan pludselig blive meget dyrt, hvis virksomheden ikke lever op til kundens krav. Derfor skal man som produktionsvirksomhed hele tiden forsøge at optimere de forskellige processer, der er i virksomheden.

 

Skab ingen falske forhåbninger

Har du også oplevet, at du har lovet dine kunder en leveringstid på dine produkter, og så har du alligevel ikke helt kunne overholde dette? Meget kort tid efter den overskredne deadline, kan du nu bruge en masse tid på kundeservice med de samme svar. Denne tid, kunne du i stedet have brugt i produktionen, som kunne have været med til at skabe profit. Et godt råd er altså derfor, at du som produktionsvirksomhed altid skal sætte et par ekstra leveringsdage på, så du ikke kommer til at love dine kunder noget, som du ikke kan overholde. Hellere lade kunderne blive positivt overrasket.

 

Hav kun fokus på det, du er god til

Har du også allerede fundet ud af, at der er noget, du er bedre til en andet i forbindelse med din produktion? Det har du helt sikkert, og det er der ikke noget mærkeligt i. Vi kan ikke alle sammen være gode til det hele, og din virksomhed producerer netop jeres produkter, fordi I er gode til dette. Men for at kunne producere et samlet produkt, så er man nødsaget til at producere en masse halvfabrikata, som man måske ikke nødvendigvis selv er gode til at producere, og dermed har man ikke en særlig effektiv og optimeret virksomhed. Eller er man også nødvendigvis nødsaget til dette?

 

Få hjælp og opnå effektivitet

Producerer din virksomhed for eksempel maskiner, så indgår der heri en masse forskellige metalliske dele, som samlet giver dig maskinen. Men hvad nu hvis du ikke er særlig god til at producere disse metalliske dele? Jo, så er det faktisk muligt at få hjælp til dette med laserskæring af metallerne, så du i stedet kan have fokus på at optimere det, der rent faktisk er kerneydelsen i din virksomhed.

Skriv en kommentar