Nyt gulv kan betyde lavere forbrug af varme

Når snakken falder på energirenoveringer og lignende, er det de færreste af os, der anbefaler et nyt gulv som et effektivt tiltag. Det er en skam, da gulvet faktisk har en større betydning for det samlede varmeforbrug end man lige skulle gå og tro.

Vælg et gulv der holder på varmen

Som du nok allerede er blevet klog på, så findes der mange forskellige slags gulvtyper. De forskellige gulvtyper har hver især deres fordele og ulemper. Vil du gerne sænke dit forbrug af varme, skal du selvfølgelig gå efter et gulv, der er kendt for at holde på varmen.

Betongulv er ikke anbefalelsesværdigt i denne sammenhæng. Denne gulvtype kan være ret kold at gå på medmindre, der er skruet massivt op for gulvvarmen – og det har vi jo ingen interesse i, når vi godt vil spare lidt på varmen.

Tag en snak med en gulv- og varmeekspert

Det bedste du kan gøre, hvis du gerne vil have et energivenligt gulv er at tage en snak med en ekspert. En ekspert som har flere års erfaring med valg af gulv i forhold til at minimere varmeforbruget.

Søger du et tilbud på nyt gulv og gulvlægning?

Hvis du lige nu søger et godt tilbud på nyt og energivenligt gulv, kan du med fordel klikke dig ind på www.gulvlaegger.dk. Der finder du nemlig en række guides til at få de bedste priser på både gulv og gulvlægning. Det er ikke utænkeligt, at du kan spare op mod 20% af dit nuværende tilbud ved at læse mere på den side.

Få maksimal effekt med optimal gulvisolering

Hvis du vil have maks. Valuta for pengene, så skal du selvfølgelig have 100% styr på din gulvisolering. En god gulv isolering giver dig det perfekte fundament for at spare en masse penge på varmeregningen.

Hvis du pt. ikke har den bedste gulvisolering, bør du kraftigt overveje at opgradere det i samme omgang som det gamle gulv skal tages af. Ellers får du ikke den ønskede effekt. Og selvom der er tale om ekstra penge du skal have op af lommen, så er det vigtigt at huske på, at disse penge hurtigt kan være tjent hjem igen pga. den højere besparelse. Her snakker vi om den højere besparelse på varmeforbruget.

Vil du vide mere om fordelene ved gulvisolering?

Gulvisolering er en af de isoleringstyper, hvor kan være en virkelig høj varmebesparelse at hente. Fordelene er nemme at få øje på. Og i stedet for, at vi skal remse dem alle op i denne artikel, så anbefaler vi noget andet:  Vi anbefaler, at du læser vores store guide til gulvisolering. I guiden finder du svar på alle de spørgsmål du måtte have om isoleringstypen. Og skulle det ske, at du ikke finder svar på dit spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive en kommentar eller sende os en mail via kontaktsiden.

Læs guiden til gulvisolering her.

Skriv en kommentar