Sådan opnår du New Yorker-stilen i dit eget hjem

Har du oplevet at stå med åben mund i et smukt, New Yorker-inspireret hjem før, mens du nærmest blev blæst bagover af det rå og stilrene udtryk, som denne form for indretning giver?

I så fald er du langt fra alene. New Yorker-stilen hitter som aldrig før, og kunne du godt tænke dig at finde inspiration til, hvordan dit eget hjem bliver mere New Yorker-agtigt, skal du læse med her – her får du en række tips til, hvordan dit hjems look bliver mere New York-inspireret.

Den rå væg er svær at komme udenom

Hvis der er én ting, der kendetegner New Yorker-stilen, så er det, at der i den grad er tale om en rå stil. Går du med tanker om at indrette dit hjem ud fra New Yorker-stil, gælder det derfor om at tænke i de rå baner, når du skal finde inspiration til, hvordan du skal gribe det an.

Og netop her er den rå murstensvæg et oplagt valg. Ikke nok med, at den passer æstetisk perfekt ind i dit kommende New Yorker-hjem; den er også nem at lave. Det eneste, det kræver, er hammer, mejsel og lidt andet udstyr til at fjerne tapetet og eventuel gips og fuger alt efter hvordan, du gerne vil, at resultatet skal se ud.

Synlige rør

En anden ting, der kan være med til at støtte det rå og industrielle look er de rør, der findes i lejligheden. Hvis de er synlige, kan det betale sig at gøre en indsats for at fremhæve dem. Og er de ikke, findes der alternative løsninger.

En af dem er dine tøjstativer. Ved at droppe det traditionelle og lidt kedelige tøjskab og erstatte det med et smart tøjstativ, du kan stille ud i det åbne rum, får du helt automatisk fornemmelsen af, at der er flere synlige rør i dit hjem. Samtidig kan du hænge tilsvarende stativer op rundt omkring – ikke mindst i køkkenet, hvor de kan bruges til at hænge gryder, potter og pander på. Helt i tråd med New Yorker-stilen.

Vis pæren frem

Et tredje og sidste tip i denne omgang er at lade pærerne i dine lamper være synlige. Det bidrager til New Yorker-stemningen – både når du ser på selve pæren, men også det særlige lys, dit hjem bliver vist i, når lampeskærmene er gemt af vejen.

Med væg, tøjstativer og pærer på plads er du allerede et godt stykke af vejen mod et mere New York-inspireret hjem. Herfra er det kun din fantasi, der sætter grænser. God fornøjelse!

Skriv en kommentar