Spar på strømmen

Vi bruger strøm hele tiden, og i en del tilfælde også unødvendigt. En stor del af vores verden i dag er teknologisk – vi har mobiler og computere, der skal lades op, og så er der også de mere gængse ting i hverdagen som f.eks. fjernsynet, som aldrig bliver slukket på stikkontakten.

Hvis man vil spare på strømmen, så er det en god idé at vænne sig til, at man skal slukke på stikkontakten, når man ikke er hjemme og natten over. Når du sparer strøm, sparer du også penge, så det er en vane, der er værd at indføre.

Køb energivenlige hvidevarer og spar penge

Når og hvis du skal bygge nyt badeværelse eller køkken – se på www.kitchn.dk og få inspiration – eller hvis du bare skal have skiftet nogle hvidevarer ud, så er det en god idé at gå efter hvidevarer, der er energivenlige, da de kan spare dig for mange penge. De energivenlige er ofte dyrest, lige når man skal investere i dem, men efterfølgende er de billigst i drift. En del snydes til at købe hvidevarer, der bliver dyre i det lange løb, fordi de er billigst, når man ser dem i butikken. Det kommer til at tage hårdt på kontoen. Generelt anbefales det, at du vælger de energisparende elektriske genstande, selvom det nogle gange kan koste dyrt i første omgang. Lyspærer er en af de ting, hvor man ikke gider at bruge en hel bondegård bare for at spare lidt strøm og penge, men selv de er i det lange løb med til at spare dig for en god håndfuld penge. Det gavner dig altså ikke at springe over, hvor gærdet er lavest, og prisen er billigst, da det kun kommer til at bide dig bagi i sidste ende.

Når det så er sagt, så skal du selvfølgelig heller ikke gå ud og købe det første og det dyreste, du ser, som har et energisparende mærke. Du sparer altså også penge ved at sammenligne og derudfra vælge det, der passer dig bedst.

Vælg et billigt elselskab

Hvis du ikke kan undgå at bruge meget strøm, eller hvis du bare vil spare ekstra penge, så er det en god idé at vælge en billig el udbyder. På den måde er du på den sikre side, hvis du ikke lige kan vænne dig til at slukke på stikkontakten, inden du forlader huset eller går i seng. Det er selvfølgelig altid en god idé at få slukket på stikkontakten, da dine elektroniske genstande også har godt af at blive lukket helt ned, så der ikke slides for meget på dem. Det er altid en god idé at sammenligne elselskaber, så du ender op med det bedste resultat, som passer til dig og dit el behov. Få billig levering af strøm her.

Mange tror, at når deres genstande står på standby, så trækker de ikke strøm, men der tager man fejl. Selvom strømforbruget er betydeligt mindre, så bliver der stadig brugt strøm på at holde dem på standby. Dette er endnu en god grund til at huske at få slukket diverse stikkontakter rundt omkring i hjemmet.

Skriv en kommentar