Spar penge på møbler ved at bygge dem selv

Trænger din stue til en opgradering med nye møbler? Men har du ikke råd til at skifte samtlige møbler ud med nogle nye? Så kan det at bygge dine egne møbler selv være vejen til at få nogle nye og flotte møbler til stuen på. Hvilke møbler du med fordel kan bygge selv ganske nemt og enkelt, bliver du klogere på her.

Det virker måske som en uoverkommelig opgave, men det er faktisk ikke så svært endda at bygge sine egne møbler. Ofte kan du faktisk bygge møbler af trærester og andre ting, du ikke længere bruger eller tidligere har brugt, og som nu bare står og samler støv i værkstedet. Hvilke møbler til stuen du nemt kan bygge selv til billige penge, får du inspiration til herunder.

Byg selv en sofa

Sofaen er et ret vigtigt møbel i stuen og er derfor et projekt, du med fordel kan kaste dig over, hvis den gamle trænger til at blive skiftet ud. Det kan nemlig sagtens gøres ret billigt.

Der er stor forskel på, hvordan man bygger en sofa – nogle ønsker den blot lavet med paller, ben, gode madrasser og pæne pyntepuder, mens andre bygger en sofa selv med MDF-plader og stolper. Hvad du hælder mest til, kommer an på, hvad du er til indretningsmæssigt. Begge måder er dog billige.

Byg selv en daybed

En daybed er blevet et ret populært møbel inden for boligindretning. Så hvis du både trænger til nye møbler og gerne vil være med på de seneste trends, er en daybed oplagt at bygge.

Der findes ret mange guides på nettet, men har du en gammel og solid dør liggende, er du faktisk allerede langt. Så behøver du ikke mere end ben under, en lækker madras og nogle behagelige puder. Så er der skabt et billigt hyggemøbel!

Byg selv dine hylder

Når nu du er i gang med at lave en billig og hyggelig sofa og daybed, kan du lige så godt gå i kast med at lave hylder til de hyggehjørner, du får. Det er både nemt og billigt at lave træhylder med læderstropper eller trekantede hylder af en rest træ, du har liggende – ja, og så tager det heller ikke meget mere end en halv time, hvis du er ferm med hænderne.

Få råd til nye møbler med afbetaling

Synes du, det lyder som et fedt projekt at bygge møbler selv, men vil du egentligt helst have helt nye møbler at slænge dig i? Selvom kontoen måske ikke er helt med på den ide, kan det alligevel lade sig gøre via møbler på afbetaling.

Mange netbutikker tilbyder deres kunder at købe møbler på afbetaling uden hverken renter eller gebyrer. Det giver dig dermed mulighed for at få nye møbler med det samme, uden du hverken skal finde boremaskine, slibepapir eller skruer frem ude fra værkstedet. Det er nemt og bekvemt og giver dig en helt ny stue med det samme!

Skriv en kommentar