3 grunde til at vælge en carport af stål

Høje, lave, fritstående, tilbygget, med eller uden beklædning på siderne, med fladt tag, med buet tag… Der findes efterhånden ligeså mange typer af carporte, som der findes typer af huse. Dette kan antages at skyldes, at der i dag er langt mere fokus på symmetri og ensartethed end tidligere, og boligejere går højere op i det æstetiske og arkitektoniske udtryk i huset. Det er blevet trendy og moderne med rene linjer. Dette kan være forklaringen på, at carporte af stål vinder frem i popularitet. Carporte i stål er samtidig hurtige og nemme at producere sammenlignet med carporte produceret i træ. De har ligeledes længere levetid end carportene i træ. Dette kan du læse mere om herunder, hvor du også får indblik i flere af de fordele, som er særligt kendetegnene for stålcarporte.

Hvorfor vælge en carport af stål?

Fordelene er mange ved en carport af stål, både når man taler om de æstetiske detaljer, men også når der er fokus på det praktiske aspekt.

  • Lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse. Når carporten produceres i stål, har man en garanti for lang holdbarhed, når man sammenligner med carporte bygget i træ. Modsat træet så går der ikke råd i stålet, og derved er behovet for vedligeholdende tilsvarende minimal. Du skal altså ikke bruge tid, energi eller penge på vedligeholdelse og reparationer.
  • Optimal beskyttelse. Udover at stålcarporten er robust bygget i holdbare materialer, så den kan modstå vind og vejr, så er der også optimal beskyttelse af hente gennem termotagpladerne. De er beklædt med UV-film som beskytter mod solens stråler, og termopladerne mindsker dannelsen af kondens.
  • Det er nemt. Det bliver ikke lettere at opføre en carport i stål: din carport kommer som et færdigt samlesæt, og de professionelle håndværkere samler og monterer den for dig.

Ovenstående er blot nogle af de fordele, som er værd at trække frem. Hvis du vil vide mere, kan du altid spørge de professionelle til råds som ligeledes kan rådgive og vejlede i forhold til de mindste detaljer.

Et væld af muligheder

Når man vælger en carport af stål, er der tale om varmegalvaniseret stål. Dette øger holdbarheden og modstandsdygtigheden over for vind og vejr. Samtidig giver stålet mulighed for at designe carporten nøjagtig som du ønsker, både hvad angår farve og udtryk. På den måde kan du vælge et design som komplimenterer og passer ind sammen med huset.

Har du behov for opbevaringsplads, såsom et aflukket skur eller cykelgarage, kan dette etableres i forlængelse af den åbne carport. På den måde kan du få en to-i-en løsning, hvor der både er plads til opbevaring og til bilen. Faktisk siges det, at den åbne carport er sundere for din bil end en traditionel lukket garage. Dette fordi at vindes naturligt tørrer og lufter bilen, og dermed mindskes risikoen for dannelsen af fugt og kondens. Samtidig beskytter carportens termotagplader bilens lakering mod solens stråler, hvilket på sigt er med til at bevare lakeringen og sikre, at den ikke falmer og bliver grim.

Skriv en kommentar