5 økonomiske tips til at friske din bolig op

Man behøver ikke, at bruge mega mange penge, på at lave fornyelse i ens bolig. Der findes nemlig nemmere, billigere og sjovere løsninger. Især til dig, som i forvejen har en kreativ sjæl, og godt kan lide at prøve nye ting, eller bare dét at gøre det selv.

Frisk dine møbler op

Lige meget, hvilke møbler det drejer sig om, så kan de altid friskes op. Måske blot med noget maling, eventuel bevæg dig ud i noget kalkmaling, som giver en rigtig flot struktur. Har du træmøbler, kan du prøve at male møblerne med en træ-olie, så de får en helt ny farve?. Forandring er en fryd for øjet. Det kan også være, at hynderne på stolene, eller puderne i sofaen, skal have nyt, spændende betræk? Det kræver dog, at du har nogenlunde styr på symaskinen.

Hvad end du skal bruge almindelig maling eller kalkmaling, så kan du købe det hos DecoFarver, og du kan få rabat her.

Forny køkkenet

At investere i et helt nyt køkken, er noget af det, som koster knaster. Men har du et funktionelt køkken, så kan du nøjes med at forny, og ændre noge ting, så du til sidst vil føle, at du har fået et nyt køkken. Hvis dit køkken er af ældre dato, så kan du nøjes med at skifte lågerne ud. Du kan eventuelt male dem, eller lægge noget folie på dem. Skift grebene ud til nogle andre. Har du en træbordplads, så kan den have godt af, at blive slebet, og til sidst forkælet med en god træ-olie.

Forny badeværeslet

Ligesom køkkenet, så er badeværelset, også en dyr post at forny. VVS-artikler er ikke noget, man selv skal rode med, medmindre det er  strengt nødvendigt. Har du gamle retro-fliser på badeværelset, uanset om det er på gulvet eller væggene, så kan det males. Opnå et helt nyt look, ved at give det, en ny farve. Gør stedet hyggeligt, med et par planter, nogle stearinlys, og fold håndklæderne fint, så der opstår en rolig og rar atmosfære.

Mal væggene

Noget af det, som kan forandre rigtig meget, er maling. Mal en væg eller to, eventuelt til din ynglingsfarve, så du kun kan blive ekstra glad, når du ser på den. Vægge behøver ikke at være hvide, for det er også populært med pastelfarver i øjeblikket, og sågar helt mørke farver, som grå og sort, kan også gøre noget ved et rum. Hvis ikke du synes, at rummet trænger til maling, så kan enkelte, nyt interiør også skabe nyt liv til rummet. Tag på et kræmmermarked, og se, om du ikke kan finde nyt interiør til dit hus.

Mal huset

Måske det ikke trænger til, at fornyes indenfor. Det kan også gælde udenfor. At pudse huset op, er virkelig også noget, der skaber forandring. Det kan også være, at dit hus har meget træ på sig, hvilket også kan få en ny farve maling. Nogen gange, skal der ikke så meget til, før at det skaber en større forandring. Det at pudse dit hus op, er dog i den dyrere ende, og ikke nødvendigvis noget, man selv kan ordne.

Skriv en kommentar