Alt du bør vide om en boligadvokat

Hvad laver en boligadvokat?

En boligadvokat er en advokat, som man anvender i forbindelse med køb eller salg af en bolig. En boligadvokat hjælper dig i processen, hvor det kan være mest svært og overskuelig. Her bidrager boligadvokaten med din store og brede erfaring, og sørger for, at du kan føle dig mere tryg.

En boligrådgiver sørger for, at rådgive dig om fejl mangler, ændringer, og læser kontrakter igennem, så der ikke er noget at overse, alt sammen i forbindelse med dit huskøb. Mange skriver under på kontrakter, som man kun forstår halvdelen af, eller måske overser noget vigtigt, som kan have fatale, økonomiske konsekvenser. Her kan boligadvokaten stå til rådighed for, at du ikke skriver under på noget, du ikke forstår.

Hvornår har man brug for en boligadvokat?

Man har brug for en boligadvokat, hvis man står og skal købe en bolig. Man kan både bruge en boligadvokat, hvis man skal:

 • Købe et sommerhus,
 • Købe et parcelhus
 • Foretage et forældrekøb
 • Købe en erhvervsejendom
 • Købe en udlejningsejendom
 • Købe en landbrugsejendom
 • Køb af byggegrund
 • Ved auktionsskøde
 • Ved transportskøde
 • Ved skilsmisseskøde
 • Ved tinglysnings af skøde

Og mange flere…

Hvordan ved man, om man har brug for en boligadvokat i sin situation? Det gør man, hvis det er første seriøse huskøb, og du føler dig lidt usikker i hele processen. Det kan også være, at du slet ikke føler, at du forstår alle de termer og begreber, som findes indenfor bolig køb og salg. Til at få en ordentlig og fuld forståelse af, hvad der bliver skrevet, så kan du have en boligadvokat med på sidelinjen, som kan give dig og din partner, en bedre forståelse. På den måde sikre i jer også, i ikke får skrevet under på nogen kontrakt, som ikke er til fair.

Et andet eksempel, hvor man kan få brug for en boligadvokat, kan være i en skilsmisse-periode, hvor man har aftalt at gå fra hinanden som par, og her overdrage boligen til den ene part. Det kræves det, at boligadvokaten hjælper med at oprette et nyt skøde, altså et skilsmisseskøde, som gør det muligt for den ene part, at være eneejer af boligen.

Hvad betyder digital boligadvokat?

Du har måske stødt ind i ordet “Digital Boligadvokat” før, men hvad betyder det egentlig? Hos Nembolighandel.nu går de hele vejen for en digitaliseret udvikling indenfor advokatbranchen. Diverse processer er digitaliseret, og det hele foregår mere glidende, online, og ikke mindst, hurtigere. Alt papirarbejdet foregår online, og man underskriver og kommenterer digitalt.

Firmaet tilbyder lave priser, men som ej går på kompromis med deres høje kvalitet. De vil sørge for at gøre din købsproces nemmere og mere overskuelig.

Hvis du står lige nu i en situation, hvor du føler, at du har brug for en advokat, så kan du ringe og få en uforpligtende samtale med dem, for at høre, om de kan hjælpe dig i givende situation. Firmaet tilbyder forskellige pakker, som også har forskellige priser. Derfor skal du finde den pakke, som passer bedst til din situation, og hvis du er i tvivl om, hvilken pakke du skal vælge, så kan du også få hjælp og vejledning til dette.

Skriv en kommentar