Dit næste toiletsæde kan helt nye tricks

Er det længe siden, du har købt nyt toiletsæde, venter der dig nogle spændende overraskelser. For det moderne toiletsæder kan meget mere end bare at fungere som låg og siddekomfort, når du er på toilettet. Læs med, og hør om toiletsædet nye tricks.

Er det gamle lokumsbræt ved at være udtjent? Eller har du brug for et toiletsæde i forbindelse med at du køber et nyt toilet?

Så venter der dig en række glædelige overraskelser og nye muligheder, når du skal ud at vælge toiletsæde. Og køber du toiletsædet online, kan du få selv de nyeste og mere eksklusive modeller til en pris, der ligger langt under prisen i dit lokale byggemarked.

Meget mere elegant lukning

Måske har du allerede mødt toiletsæder med såkaldt soft close-funktion, når du har været på toilettet hos venner eller familie.

Den elegante, stilfulde og næsten helt lydløse soft close lukning har været på markedet i en del år nu. Og den er stort set standard på alle nye toiletsæder i dag.

Så du kan roligt glæde dig!

Det moderne toiletsæde er mere rengøringsvenligt

En anden ting du kan glæde dig til, er en nemmere rengøring. For stort set alle nye toiletsæder leveres i dag med en smart funktion, der hedder quick release.

Her sidder toiletsædet fast på nogle særlige holdere, som er monteret i hullerne på toilettet. Når du så skal gøre toilettet rent, klikker du på en knap bagerst på sædet. Derved løsnes toiletsædet fra holderne, så det kan tages helt af.

Nu er det nemt at komme til at gøre hele toiletkummen rent, ligesom du nemmere kan få gjort toiletsædet rent. Ja, har du brug for det, kan du for den sags skyld komme hele toiletsædet ned i en balje – eller badekarret – når det skal vaskes ekstra grundigt af.

Når du er færdig med rengøringen, er det bare at klikke toiletsædet på igen. Så er toilettet atter klar til brug – og  helt skinnende rent og bakteriefrit overalt.

Toiletsæder med indbygget douchefunktion

Vil du redde regnskoven og have en meget mere hygiejnisk oplevelse af dit toiletbesøg, kan det være en god ide at opgradere det gamle toiletsædet til en model med indbygget douchefunktion.

Her sidder der en lille dysse under bagkanten af toiletsædet, som kan skylle dig efter toiletbesøget. Det giver en væsentlig mere ren og hygiejnisk fornemmelse end toiletpapir – også for dine fingre.

Dog skal du være opmærksom på, at toiletsæder med douchefunktion kræver vandtilslutning, lige som nogle modeller også kræver tilslutning til strøm.

Køb dit nye toiletsæde online

Som allerede nævnt er der store penge at spare på at købe dit nye toiletsæde online. For webshoppens driftsudgifter er meget lavere, fordi de ikke behøver et stort filialnet af byggemarkeder liggende over hele landet.

Samtidig er udbuddet af toiletsæder – og andre produkttyper – altid meget større online. Det giver dig langt flere modeller at vælge imellem. Og så er leveringstiden fra webshoppen oftest hurtigere, end hvis du skulle vente på, at det lokale byggemarked fik en specialmodel hjem til dig.

Det eneste, du skal være særligt opmærksom på, når du handler online, er hvorvidt webshoppen er e-mærket, har gode anmeldelser på TrustPilot, og har dansk adresse og telefonnummer. Tjek eventuelt om telefonen rent faktisk bliver taget, når du ringer til webshoppen. Og om de besvarer chat og mail hurtigt.

Kan du sætte hak ud for alle disse faktorer, kan du trygt købe dit næste toiletsæde online.

Skriv en kommentar