Drømmehuset er købt – hvad nu?

Annonce

Du kan ikke forestille dig at det nu er dig, der er den voksne. At det netop er dig, som har haft den samme kæreste i snart ti år. At det netop er dig, som står og holder på din tykke mave og mærker spark. At det netop er dig, som står med en kuglepen i den anden hånd, klar til at underskrive kontrakt på det hus du lige har været med til at købe. Huse kan være dyre, men er du klar på selv at ordne de mangler der er, så kan prisen pludseligt være til at komme i nærheden af. Hvor skal I starte? Læs med herunder og få inspiration til, hvor I skal tage fat først.

Husets facade

Du tænker måske ikke, at selve facaden er det vigtigste. Det skal jo blot se flot ud indvendigt, så I kan slappe af. Husets facade fortæller dog også noget om dens evne til at holde på varmen og gør huset sundere, at leve i. Det kan være fuger rundt om vinduerne, som er skrallet af. Det kan også være at vinduerne er gamle, blødgjorte og punkterede. Det kan være den første fælde til et dårligt isoleret hus, så skift dine vinduer ud med nye og flotte.

Husets gulve

Du ved ikke, hvad der gemmer sig under gulvene. Gennem en tid med mange forskellige ejere af huset, har alle haft forskellige ønsker, men også forskellige måder, at indfri disse på. Det kan være, at der er flere slags gulve under gulvtæppet? Start med at tag alle overflader af gulvene og se, hvad der gemmer sig under. Det kan være et smukt trægulv, som blot trænger til at slibes ned. På den måde finder du et gulv, som du ikke finder i en butik, men du sparer også penge på ikke at skulle købe et nyt.

Husets badeværelser

Det er ikke det første du skal gå i gang med, når du renoverer hus. Derfor er det muligvis malplaceret at nævne, men for mange par er badeværelset et sted, hvor der skal være stilrent og roligt, således man ikke føler det uhygiejnisk. Til gengæld er det også det dyreste rum at sætte i stand og ligegyldigt, hvor handy du selv er, så er badeværelset en af de sværeste rum at istandsætte selv, uden professionel hjælp, da fliser, ophæng, toiletbeslag og oprettelse af en fungerende bruser alle er besværlige discipliner. Vent derfor til resten af huset er som I ønsker og spar så op til jeres drømme badeværelse.

Skriv en kommentar