En fliserens giver nyt liv til dine fliser

Eksempel på fliserens af et lille område

Fliserens pris

Med fliserens pris er du sikret en fast pris, der er til at overkomme. De fleste virksomheder har nogle grundlæggende priser til de forskellige ydelser de udbyder, men har man nogle specifikke ønsker, aftales der selvfølgelig en anden pris. I forhold til fliserens pris skal du have for øje, hvad den konkrete ydelse indeholder. Fliserens har forskellige procedurer, så man skal være opmærksom på, om alle delene af processerne er med i prisen.

Det grundlæggende valg

Vi kan alle blive nedtrykte af at se, hvordan vores fliser er falmet med årene eller er blevet angrebet af pest og alger. Det kan være svært at overskue, hvordan man skal bringe livet tilbage i fliserne, uden at det bliver alt for dyr en omkostning. Med fliserens pris er du sikret, at dine fliser fremstår som nye,  dag vælger flere den miljørigtige løsning for, at få de gamle fliser fine igen, nemlig at

Proceduren for fliserens

For at få en forståelse af fliserens pris, er det vigtigt at have en ide om, hvordan proceduren er for fliserens. Der er tre grundlæggende processer man skal igennem, før det endelige arbejde er færdiggjort. Nogle af processerne kan godt gøres uden igangsættelse af de andre, men så er det på baggrund af en anden aftale.

Første procedure er afrensning af fliserne

Som første led af fliserens laver vi en afrensning af fliserne. Dette udføres med en specialfremstillet børste. Børsten renser nænsomt fliserne, hvor den laver en dybdegående rensning med neutralt postevand. Det vil sige at der ikke er tilført nogle former for kemikalier, men blot udføres med postevand og den nænsomme børste.

Med afrensningen bliver fliserne gjort frie for uønskede belægninger og de næste processer kan igangsættes.

Man vil allerede kun se tydelige resultater nu da de uønskede belægningerne, som alger, mos og pest er fjernet. Afrensningen af fliserne kan ikke stå alene, selvom du kan se resultater nu. Dette skyldes at fliserne er sårbare, da de fremstår åbne og ubeskyttet mod eventuelle nye angreb. Så står du blot med problemet igen inden for kort tid.

Anden procedure er desinficering af fliserne

Når afrensningen er færdiggjort kan desinficeringen påbegyndes. Desinficeringen af fliserne foregår ved, at der sprøjtes en specialfremstillet skum, som lægger sig oven på fliserne. Det specialfremstillet skum trækker sig helt ind i fliserne, hvor de fjerne eventuelle rester af alger, pest og mos.Desinficeringen modvirker mod fremtidige triste belægninger.

Desinficeringen skal være trukket helt ind i flisen, før næste procedure kan igangsættes. Det vil sige at flisen skal være helt tør, hvilket kan tage mellem 1 til 2 uger, alt afhængig af vejret.

Tredje og sidste del af processen er imprægnering

Imprægneringen der benyttes er 100% miljøvenligt og godkendt til påførelse. Det er en transparent nano imprægnering der benyttes, det vil sige, at dine fliser bevarer deres originale farve efter endt påførelse.

Den transparente imprægnering påføres med en lavtrykssprøjte. Dette sikre at alle fliserne får et tykt og jævnt imprægnering, som beskytter flisernes overflade mod nye begroninger.

Imprægnering

Imprægnering er ikke kun forbeholdt gamle fliser. Det anbefales i den grad, at lade sine nye fliser imprægneres. Det er for at give dine nye fliser de bedste betingelser fremadrettet. Med imprægneringen bliver de nye fliser lukket, på den måde bliver de mere modstandsdygtige mod vand. Det gør at vandet har svært ved, at trænge ned i flisen, hvilket gør at du undgår frostsprængninger.

Ydermere gør imprægneringen, at fremtidige belægninger får svære betingelser for at gro.

Fremtidige behandlinger

Fliserens behandlinger er noget de professionelle fagfolk anbefaler opretholdes fremadrettet for, at bevare og beskytte dine fliser. Her kan man igen få fliserens pris, som indgår i fremtidige årlige behandlinger med mulighed for, at der stilles en garanti med op til 20 år. Det fremgår på de forskellige udbyders hjemmeside, hvad det indebære at opnå garanti.

Der kan fremstilles flere forskellige type pakker, men det grundlæggende man skal have for øje er en årlig desinficering, da det er med til at give nye belægninger dårlige betingelser.

Det er dog efter fliserens, hvor der er foretaget en imprægnering af fliserne, at en årlig desinficering giver mening.

Fliserens pris – den miljørigtige løsning

Når du vælger fliserens sikre du ikke blot, at værne om miljøet, men også dine fliser. Det er kun godkendte miljørigtige produkter der bliver benyttet til fliserens, så naturen og dine fliser ikke tager skaden under behandlingen.

Den lange levetid der garanteres efter årlige behandlinger, beskytter også naturens ressourcer, ved at bevare og forlænge levetiden på dine fliser.

Fliserens pris er en billig og nænsom måde, at tage ansvar overfor miljøet på. I stedet for at anlægge ny terrasse, når de gamle fliser er blevet for grimme, kan fliserens gavne dine fliser, din pengepung og miljøet. Det er værd at have for øje fremover, hvad der bedst kan betale sig.

Endvidere tager du også ansvar for dine valg, om en miljørigtig behandling. Der kan skåne miljøet og dens ressourcer fremadrettet.

Fliserens pris

Der er et stort udvalg af firmaer der tilbyder fliserens pris, så det kan være svært at vælge imellem de mange tilbud. Undersøg hvad de forskellige virksomheder tilbyder og, hvad der indgår i en fliserens pris før du vælger et tilbud. Det er også muligt, at indhente flere fliserens priser, så du har noget at vælge imellem.

Endvidere kan du tage kontakt og få en gratis fliserens på en gange en meter, så du kan se resultatet før afrensningen igangsættes.

Uanset hvilken type firma du vælger, er de professionelle fagfolk der sætter en ære i deres arbejde. De ønsker, at du skal få det bedste resultat. På den måde er de også sikret glade og tilfredse kunder fremadrettet. Derfor er det også vigtig, at have fokus på fliserens pris hos de forskellige udbydere.

Kontakt

Undersøg nettet for udbydere af fliserens, hvad de tilbyder og hvilken fliserens pris du skal forholde dig til. Fremgår fliserens pris ikke på hjemmesiden, er det altid muligt at kontakte den enkelte virksomhed for prisen, samt ydelsen. Det kan altid svare sig, at indhente flere tilbud for en endelig fliserens pris, du kan stille dig tilfreds med.

Skriv en kommentar