Få 3 råd til at investere i din nye bolig og indretning

Vi klæder dig på til, hvordan du bliver bedst muligt forberedt på investering af din kommende bolig eller sommerhus.

Et klogt trick til når du skal låne penge

Når du skal ud og investere i en ny ejendom, skal du undersøge, hvor meget du ellers ejer, da dette kan have indflydelse på tricket, som vi viser dig nu. Har du et eller flere huse, en bil eller en andelsbolig i forvejen, kan du benytte dig af muligheden med et ejerpantebrev. Det er en god mulighed for dig, som er ejer af en eller flere ejendomme, en bil eller andelsbolig, og ønsker at låne penge til endnu en ejendom.

Det kan også være en smart måde at investere i flere boliger på, fordi du netop bliver indehaver af flere ejendomme er derved kan få et højere fradrag hos Skat og højere samlet formueværdi. Du har dermed også mulighed for at sælge dine ejendomme igen, hvis du på et tidspunkt skal prøvet noget helt nyt. Du har også mulighed for at benytte dit ejerpantebrev, hvis du vil købe en ny bil eller en ny båd til havnen.

Dette kan nemlig lukke op for mange muligheder for dig selv i fremtiden, da dette brev ikke kan løbe ud, medmindre du har skilt dig af med den ejendom, bil eller andelsbolig, som du har ejerpantebrevet i.

Her kan du nemlig bruge en eller flere af disse tre, som kan stille dig i sikkerhed hos realkreditinstituttet, til når du skal låne penge til et hus mere. Fordelene ved denne løsning, er at du kan bruge det igen efter du har betalt dit lån af hos banken, og at du kan stilles i sikkerhed hurtigere og nemmere hos realkreditinstituttet. Du har blandt andet også mulighed for at købe ved hjælp af ejerpantebrevet i hele landet uanset, hvor du ønsker at bo. Lyder det interessant kan du her læse mere om, hvad der indebærer i et ejerpantebrev.

Ved denne lånemulighed kan det være en god idé at få så meget værdig i dit nuværende hus som muligt, hvis du vælger at få lavet et pantebrev i dit hus. Dette kan vi også hjælpe dig med. Nedenfor har vi samlet nogle flere tips og tricks til, hvordan du gør dette.

Få dit nuværende hus til at stige i værdi med vores hjælp

Du kan eventuelt overveje, hvordan standen af dit hus er, og investere nogle penge i noget, som vil få huset til at stige i værdi. Det er en god og let måde at få mere for dit hus på, hvis du gør noget ved de fejl og mangler ved huset, som du længe har undladt at lave. Vi giver dig et par fifs til hvordan.

Mange husejere har en tildens til at overse noget så normalt i øjenfaldende som taget på et hus. Det er vigtigt, at taget er i rigtig god stand, da det er med til at isolere, holde på varmen, og forbyggende for fugtskader. Vi vil kraftigt anbefale, at du får anskaffet dig et ståltag, da denne tagtype er god og solid i alt slags vejr. Denne tagtype er kendt for dens gode kvalitet og holdbarhed.

Derudover er denne type tag med til at give huset et pænere look, samt et mere stilrent design. Du bør også overveje om der er andre ting ved dit hus du eventuelt kan gøre noget ved for at det kan stige i værdi. Det kan være en god idé at få vurderet dit hus en gang om året af en ejendomsmægler. Du kan nemlig bruge disse tal til at optimere dit hus årligt, så du får så meget for det som muligt når du sælger det igen.

Du bør også tage højde for inflationen, som du kan læse mere om på nettet. Inflation er kort sagt priser der går op og værdien af pengene som går ned. Alle lande har en inflationsrate, og den skal du tage højde for, når du optimerer værdien af dit hus. Dit hus skal være i stand til at ”overleve” den årlige inflationsprocent.

At få anlagt et ståltag er enklere end det lyder. Man kan i de fleste tilfælde kan man anlægge taget direkte ovenpå det eksisterende tag. Det går dermed meget hurtigt af få anlagt, og det vil dermed også være mere smertefrit for din pengepung.

Nogle af de dygtigste og bedst anmeldte tagmontører kan du finde gennem hos. Vi anbefaler det danske firma Profil Montage, som er nogle af de mest anerkendte i landet. Ikke nok med deres høje kvalitet, så går de også ekstremt højt op i sikkerhed og giver dig 40 års garanti på ståltagsanlæggelsen. Profil Montage har masser af forskellige ståltag på lager, og du kan nemt blive taget med storm, når du ser hvad dette unikke firma har at byde på. Du kan læse meget mere om deres flotte tag på deres hjemmeside, hvor du også kan finde meget mere samt et nyt ståltag.

Nu kan du låne penge til indretningen af dit drømmehus

Nu har du fået optimeret dit hus og fået anskaffet dig et ejerpantebrev. Så kan du så småt begynde at lede efter en ny bolig. Når dette er på plads, kan du finde ud af, hvilken type indretning du ønsker. Mange har tildens til at gå all-in, når det kommer til indretningen. Derfor anbefaler vi, at du låner lidt penge, så dine indretningsdrømme går i opfyldelse.

Et godt råd, er ikke at tage det første og det bedste lån du støder på. Det kan være en god idé at undersøge lidt forskellige muligheder. Vi giver dig dog et link til en af de bedste låneudbydere i Danmark med passende renter og god service til dig, så du ikke behøver at bruge så meget tid på at finde et godt tilbud på et lån. Inden vi afslører denne låneudbyder, har vi et par tips mere til, hvad du bør overveje inden du låner penge.

Du skal overveje, hvor meget du vil låne og over, hvor lang tid du vil tilbagebetale på lånet. Jo længere tid du vil betale af på lånet, jo lavere bliver den årlige omkostning i procent for dig. Det kan være en god ting at holde budget over dine faste udgifter og indtægter samt lån, gæld og opsparing. Du kan dermed nemmere se, hvad du har at gøre godt med, og du har derfor større sandsynlighed for netop at kunne tilbagebetale lånet, når du fører budget, fordi du netop konstant har styr på hvor meget du bruger.

Dernæst vil låneudbyderen med stor sandsynlighed bede dig om at indhente oplysninger om dine skatteforhold og oplysningerne om, hvor meget du tjener samt andre økonomiske forhold. Det er vigtigt, at du informerer din låneudbyder om så meget som muligt, da en låneudbyder bedst muligt kan hjælpe dig, hvis du giver dem alle informationer om dine økonomiske forhold.

Ved hjælp af disse 3 råd kan du nemmere få investeret i dit næste nye drømmehus. God fornøjelse!

Skriv en kommentar