Få mere fritid over sommeren med en robotplæneklipper

Er du haveejer, og har du en græsplæne, så har du sikkert lagt mærke til, at der hurtigt kan gå en del tid med plæneklipperen i hænderne over sommeren. Tid som kunne være brugt på afslapning eller tid med familien. I en presset hverdag, hvor vi alle skal nå 10.000 ting hver dag, så kan det netop være den time eller to hver weekend, der er altafgørende for, om du har overskud og livsglæde i hverdagen.

Med en robotplæneklipper kan du frigøre en masse tid i løbet af sommeren, som du kan bruge på lige det, som du allerhelst vil. Det kan du gøre helt uden at gå på kompromis med kvaliteten af din græsplæne. I mange tilfælde vil en robotplæneklipper nemlig højne kvaliteten af plænen.

En robotplæneklipper optimerer din græsplæne

Med en robotplæneklipper kan du opnå en super flot græsplæne over hele sommeren. Den kan nemlig sættes til at køre flere gange om ugen, altså så ofte som du nu ønsker det, og derved kan den hele tiden holde din græsplæne perfekt.

Det er der flere fordele ved. I og med den kører så ofte, så klipper den kun korte græsstrå, som med det samme falder ned imellem resten af græsset og bliver hurtigt til næring for din plæne. Derved slipper du også for at slæbe græs med ind i huset.

Derudover så er ukrudt og mos, i modsætning til græsset, ikke glad for hyppig slåning og megen aktivitet på plænen. Det vil sige, at du får mindre mos og ukrudt og derved en mere sund græsplæne.

Den kører på strøm og er derfor god for miljøet

Robotplæneklipperne kører på strøm. Derfor kan du skåne miljøet for en del forurening ved at udskifte din benzindrevne motorplæneklipper med en elektrisk robotplæneklipper. Den kører selv ind i laderstationen og oplades uden, at du skal røre en finger.

Derudover larmer den ikke synderligt meget. De fleste larmer kun ganske lidt, og derfor kan du sagtens holde ud at være ude i haven, når plæneklipperen kører rundt.

Ønsker du at blive endnu klogere på, hvorfor du skal anskaffe dig en robotplæneklipper, så kan du læse den helt store guide lige her.

Hvad skal jeg vide, før jeg køber en robotplæneklipper?

Hvilken robotplæneklipper du skal købe afhænger af din have. Størrelsen på din græsplæne og mængden af udfordringer i form af hældninger og forhindringer er afgørende for, hvilken maskine du skal bruge. Jo større din have er, jo større en motor og batteri skal du naturligt nok bruge.

Derudover kan de mere avancerede, og derved dyrere, maskiner også navigere bedre uden om forhindringer og op og ned ad bakker i din have. Du kan hurtigt læse på de forskellige beskrivelser af robotterne, hvor stor en græsplæne de passer bedst til.

Derudover kræver en robotplæneklipper, at du får anbragt kanttråd rundt i kanten af din græsplæne. Kanttråde afgrænser robottens arbejdsområde, og derved undgår du, at plæneklipperen farer vild eller jævner dine flotte blomsterbede med jorden. Det er ikke noget større projekt at anbringe kanttråden, da den bare skal ligge lige under overfladen. Den kan enten graves eller stikkes ned i jorden.

Skriv en kommentar