Find den rette farve til væggene

Det er på det seneste blevet enormt populært at renovere bolig. Det er dog desværre ikke alle, der har hverken tid eller mulighed for at gå i gang med det helt store byggeprojekt derhjemme. Heldigvis kan mindre projekter sagtens have tæt på den samme livgivende effekt som de mere omfangsrige projekter.

En maling i høj kvalitet

For eksempel er det at give væggene en ny farve enormt effektfuldt, hvis du gerne vil skabe en ny stemning i dit hjem eller bare lever efter devisen, at forandring fryder. Men hvilken farve skal det så være? Der er trods alt nærmest uendelige mængder af muligheder, når først man begynder at kigge.

 

Hvis du finder det svært at vælge væggenes nye farve, kan du med fordel starte med at overveje, hvad du ønsker at gøre ved rummet. Mange har på det seneste renoveret med ønsket om at gøre det gamle hjem mere lyst og moderne. I så fald er hvid den oplagte farve til væggene. Den helt rene hvid kan dog hurtigt vise sig at være både praktisk farlig og æstetisk kedelig. 

 

Derfor kan du med fordel vælge en hvid maling fra Jotun Lady Pure Color. Jotun Lady Pure Color er en serie af helmat vægmaling i høj kvalitet. Det betyder at selv en hvid maling kan blive interessant at kigge på. Derudover har de dog også alle den praktiske fordel, at de er enormt nemme at vaske. Du behøver altså ikke at være bange for fedtede hænder eller beskidte støvler på væggene.

Pastelfarver

Jotun Lady Pure Color findes dog, som nævnt, i mange forskellige nuancer, så hvis den moderne, hvide farve ikke er dig, er der stadig meget at vælge imellem. Den matte overflade på malingen fra Jotun Lady Pure Color gør dog, at den passer sig enormt godt til særligt lysere farver såsom pastelfarver. 

 

Hvis du har mod på det, kan du altså med fordel prøve at male et rum i fine pastelfarver. Det har mange af de samme fordele som nævnt i forhold til hvid maling, når det kommer til at gøre rummet stort og luftigt. Til gengæld giver det også hele hjemmet en helt særlig karakter. Det er nemlig som om den glade pastelfarve ikke kun er på væggene, den hænger også i luften. 

 

Netop derfor kan den farve du vælger til væggene have enormt stor effekt på hele hjemmets udtryk og stemning. Derfor handler det om at vælge den rigtige maling med en god farve i høj kvalitet.

Skriv en kommentar