Unik indretning til unikke lejligheder

På Bryggen kan du nu bo i de helt unikke A-house-lejligheder der er opført i en klassisk New Yorker stil med masser af lys og åbne rum, og helt unikke rum og lejligheder kræver også unik indretning. Men hvordan skaber man lige en unik indretning der passer til de flotte lejligheder. Det kan du læse mere om i denne artikel.

Vil du vide mere om de flotte lejligheder så se og læs mere her.

Lav dine egne møbler

Har du hænderne rigtigt skruet på, så er der rigtig mange muligheder for at lave dine egne møbler. Det er ofte både nemt og billigt, og du kan finde masser af inspiration på nettet til hvad du kan lave og hvordan.

Er du lidt kreativ kan du også sagtens selv designe dine møbler.

En lidt nemmere udgave end at designe eller bygge dine møbler fra bunden af, er at købe nye møbler og give dem et personligt twist. Vælg evt. møbler hvor du selv kan få lov at vælge materialer eller farver osv.

Gå i genbrug

Hvis du går i genbrug eller på loppemarkeder kan du ofte finde ældre og lidt mere unikke møbler, som der ikke er mange danskere der har i deres hjem mere.

Frisk dem evt. lidt op og giv dem et personligt præg. Det behøver ikke kun at være møbler, men også lamper, unikke billedrammer og andre nipsting der kan være med til at gøre din boligindretning personlig og unik

Vær personlig

Når du skal indrette din bolig unikt handler det også om at fremvise din personlige stil og en del af dig. Har du en særlig interesse eller hobby så brug det i din indretning.

Går du f.eks. op i mode kan du nemt bruge smukke trøjer eller kjoler som en del af indretningen i dit hjem, hatte eller tørklæder osv. Generelt kan tekstiler være med til at skabe en skøn stemning i dit hjem.

Bryd rammerne

Det kan selvfølgelig være svært at se bort fra det, som moden og tidens trend dikterer inden for boligindretning, men hvis du vil have en unik og personlig indretning skal du turde bryde rammerne.

Indret f.eks. med utraditionelle farver, eller møbler lavet i et materiale der tiltaler dig, og måske ikke passer ind i hvad tiden dikterer for indretning. Det gode ved indretning er at det lynhurtigt kan ændres igen hvis du f.eks. bliver træt af en bestemt farve.

Skriv en kommentar