Fuldend stuens indretning

Stuen er et af hjemmets hjerterum. Mange timer bruges i stuen på at se tv, afslapning på sofaen, hyggelige samtaler med familien, fredagsslik eller en varm kop kaffe. Uanset hvordan du vælger at bruge din stue, er det vigtigt, at du føler dig hjemme i den. Dette gøres bedst ved at skabe en flot indretning, hvor der ikke mangler noget. Mangler der noget, gør det nemlig rummet ufærdigt og får det til at se træls ud – og det kan for mange virke utrygt. I denne artikel giver vi dig nogle tips til, hvordan du får fuldendt stuens indretning, således du virkelig føler dig hjemme.

Find den helt rigtige sofa

Der findes et væld af forskellige typer sofaer, hvor både form, stof og farve varierer. Du har helt sikkert allerede en sofa i stuen, men passer den egentlig stadig til din smag og dine behov? Ofte holder sofaen i mange år, og det er ikke et møbel, man bare lige udskifter. Derfor kan designet være forældet, eller måske passer den slet ikke ind i stilen. Det kan ligeledes være, at man har fået nye behov, hvor en sovesofa måske er mere passende.

Tag et kritisk blik på din sofa. Ser den efterhånden alt for slidt ud? Vil du have mere gavn af en funktionel sofa? Passer farverne med resten af stuen? Kan du nikke ja til en eller flere af disse ting, bør du helt sikkert udskifte sofaen med en ny. Du kan eksempelvis vælge en hjørnesofa, brun lædersofa, en sofa med chaiselong eller en praktisk, sort lædersofa. Mulighederne er mange, og det gælder blot om at finde en sofa, man synes er flot og passer godt ind i stuen.

Placer en lænestol i hjørnet

Hjørner kan være svære at udfylde i et rum, og dette gælder også i stuen. Man kan altid sætte en plante i hjørnet, men har man allerede en del af dem, kan det hurtigt blive kedeligt at se på. Har du et hjørne, der virker tomt, vil en lænestol være ideel. Lænestole giver masser af hygge til rummet, skaber en ekstra siddeplads og giver stuen den sidste finish. Du kan enten vælge en statement-lænestol i spændende materialer eller farver, eller du kan vælge en mere diskret stol, der passer til sofaen. Pynt gerne lænestolen med smukke puder og plaider, da det vil sætte prikken over i’et.

Hæng plakater på væggene med smukke motiver

En trend, der er kommet for at blive, er plakater på væggene. Plakater er en fantastisk måde at indrette på, da man nemt kan udskifte motiverne igen. Dette gør, at man hurtigt kan skabe fornyelse i rummet, hvis man er blevet træt af stilen. Derudover er plakater ikke specielt dyre, hvilket gør, at alle har råd til at få stuen til at se flot ud. Klik her for at se et skønt udvalg af flotte plakater, som du kan indrette din stue med. Du kan både vælge et billede af din by eller nogle motiverende citater.

Skriv en kommentar