Gode grunde til, at du bør vælge det slidstærke 80’er gulv

Skal du have nyt gulv, kan du med fordel vælge det flotte terrazzogulv. 80’er gulvet er nemlig inden for de seneste år igen blevet moderne at pryde rummene i sin bolig med. Ikke nok med, at mange synes, det er flot, så har gulvet også en masse gode fordele, som du kan læse mere om her.

Hvad er terrazzogulv

Det farverige 80’er gulv stammer fra Italien, hvor mosaikmagere tilbage i renæssancen tog marmorstumper med sig fra de velhavende byggerier. Stumperne brugte de til terrassegulve, hvorfor gulvets navn i dag hedder terrazzogulv. Marmorstumperne blandes med cement, der fungerer som bindemiddel i gulvet.

Perfekt til moderne, dansk indretning

Det er de senere år blevet mere og mere moderne at bringe farverne ind i hjemmet og gøre dem til en del af indretningen. Dette er en af grundene til, at terrazzogulv er blevet så moderne, som det er. Ikke nok med, at det giver boligen et farverigt touch, så præger det ligeledes boligens rum med sine helt unikke mønstre. Drømmer du selv om at sætte prikken over i’et på boligindretningen, kan du få gode tilbud på terrazzogulv, så du får et flot gulv til en billig pris.

Et unikt gulv, som ingen andre har

Mønsteret i terrazzogulve gør, at du har muligheden for at skabe og designe gulvet, lige som du gerne vil have det. Denne mulighed har du ikke med andre gulve. Med terrazzo kan du selv vælge den farve og det mønster, du vil have, så det stilmæssigt kommer til at passe helt perfekt ind i resten af boligen.

Nemt at rengøre

Terrazzogulv er hurtigt og nemt at rengøre. Gulvet tåler ikke afkalkningsmidler og andre syreholdige kemikalier. Dog med den rette behandling, kan gulvet bevare sin flotte glans i mange år. Det bedste, du kan gøre for dit terrazzogulv er at rengøre det med sæbespåner opløst i varmt vand. Er gulvet dog blevet slidt, er det muligt at slibe det og polere det op, så det genvinder sin blanke overflade.

Velegnet til badeværelse og køkken

Et terrazzogulv har den fordel, at det ingen fuger og revner har. Det vil sige, at gulvet har en modstandsdygtig overflade, som sagtens tåler vand. Derfor er det en perfekt type gulv til køkken eller badeværelse, eftersom det som sagt ligeledes er nemt at gøre rent. Samtidig er disse gulve slidstærke, og du risikerer derfor ikke, at der kommer mærker fra spildte mad- og drikkevarer eller fra spisebordsstole eller andre møbler.

Få professionel hjælp til at lægge gulvet

Skal du have lagt et terrazzogulv, anbefales det, at du får professionel hjælp til at lægge det, så du dermed får det pæneste og mest holdbare resultat. Det kræver god erfaring at lægge et terrazzogulv for at opnå det bedste resultat. Der må nemlig ikke opstå luft nogen steder, eftersom dette kan få gulvet til at flække. Lægges gulvet korrekt, kan du ligeledes forvente, at det kan holde i mange år.

Skriv en kommentar