Sådan undgår du fejl og mangler i byggeriet 

Når du skal flytte ind i noget helt nybygget – om end det er et hus eller en lejlighed – er afleveringsforretning enorm vigtigt. Afleveringsforretning er den juridiske afslutning på byggeriet, og med hjælp fra professionelle sikrer du dig, at du ikke kommer til at betale ærgerlige penge på sigt. Læs med her! 

Tillykke med dit nye hjem! Du skal flytte ind i et helt nybygget hus eller lejlighed, og det er bare utrolig spændende og dejligt. MEN – inden du flytter ind, skal du sikrer dig, at den juridiske afslutning på byggeprojektet er i orden.  

Dette forløb kaldes også for afleveringsforretning. Når entreprenøren afslutter byggeprojektet og fremviser det til dig, er det tid til at vurdere, om alt er i orden, eller om byggeriet har fejl og mangler. Og her er det altså uvurderligt at have professionelle inde over. 

Professionel rådgivning til afleveringsforretning 

Med hjælp fra professionelle er du sikker på, at du får en korrekt vurdering af ejendommens eventuelle mangler, og det kan spare dig mange penge på sigt. Når først byggeriet er blevet overleveret til dig, har du helt selv ansvaret for dets stand, og derfor er det altså i den afsluttende fase, at du skal slå til – for herefter bliver det meget sværere (og dyrere) at udbedre fejl og mangler. 

Hvad kan professionelle hjælpe med? 

Ved at få professionelle til at hjælpe dig med afleveringsforretningen får du en fejlfri mangelliste. Rådgiverne hjælper dig med at foretage en byggeteknisk gennemgang af byggeriet, og her noteres og beskrives fejl og mangler udførligt.  

Det sikrer dig, at byggeriet er i den bedst mulige stand, før du overtager det, så du ikke kommer til at hæfte for mangler, der skulle have været udbedret med det samme. Og dermed får du et byggeri, du kan være glad for, og som ikke vil koste dig ærgerlige penge på sigt. 

Skriv en kommentar