Kom et skridt nærmere dit nye erhvervslejemål

Overvejer du at finde  nyt erhvervslejemål til virksomheden, er der flere gode overvejelser at gøre sig, inden du underskriver en lejekontrakt.

At finde det helt rette erhvervslejemål handler om mere end blot en attraktiv kvadratmeterpris. Det handler om at finde lokaler, der passer til virksomheden og understøtter hvem I er, og hvad I kan. Alt det der sikrer, at virksomheden opnår succes, der kan mærkes på bundlinjen.

Rammer der skaber performance

Bedre rammer i form af det rette erhvervslejemål vil ikke blot synliggøres i en stigning i produktivitet og en øget fleksibilitet, det vil også reflekteres i medarbejdernes trivsel og virksomhedens totaløkonomi.

Kontorlokaler har ikke kun indflydelse på signalværdien overfor virksomhedens kunder, det har også en praktisk indflydelse på den daglige arbejdsgang og resultater.

De omgivelser vi arbejder i, har en omfattende indflydelse på vores effektivitet og ønske om at give lidt ekstra. Med de rette lokaler, en gennemtænkt planløsning og indretning, samt alle nødvendige faciliteter, er din virksomhed sikret de bedste vilkår for øget arbejdsglæde, effektivitet og vækst.

Start din søgning hos professionelle

For at finde det hele rette erhvervslejemål til din virksomhed, kan det være en fordel at få rådgivning af specialister inden for området, så de kan hjælpe med at afdække jeres behov for det nye lejemål.

Der er mange beslutninger at træffe, når søgningen efter nyt erhvervslokale sætter ind. Men det er de færreste virksomheder, der kan afdække deres behov i dybden uden ekstern rådgivning.

En af specialisterne inden for erhvervslejemål er C.W. Obel Ejendomme, der råder over adskillige erhvervslejemål i Storkøbenhavn og Aalborg. De kan bringe mange års erfaring i spil og kender til de helt rette spørgsmål at stille, så jeres bevidste og ubevidste behov til et nyt erhvervslejemål kan blive afdækket Samtidig kan de hjælpe med at bringe virksomhedens identitet ind i de nye lokaler og åbne op for muligheden for at skabe nye arbejdsgange, nye samarbejder og nye måder at gøre tingene på.

Alle med henblik på at skabe bedre vilkår for forretningen og medarbejderne.

Se deres ejendomsportefølje her

Kom godt fra start med den første overvejelse

Et godt sted at starte er med beliggenheden.

Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvor det nye kontor har adresse. Om den rette beliggenhed er i centrum af en større by, i et industriområde eller i grønne omgivelser afhænger af den enkelte virksomhed.

Hvis virksomheden ofte har besøg af partnere eller kunder, er det en fordel, at kontoret er centralt beliggende. Det skal gerne være et område, der er nemt at komme til og ovenikøbet måske også har en attraktiv adresse, der signalerer, at der er tale om en velrenommeret virksomhed.

En central beliggenhed er også at foretrække, hvis størstedelen af virksomhedens medarbejdere har brug for offentlig transport for at komme til kontoret. En attraktiv arbejdsplads for medarbejdere handler i høj grad om, hvor nemt det er at komme til og fra arbejde.

Når den første overvejelse om beliggenhed er på plads, er du allerede et skridt nærmere det nye og rette erhvervslejemål.

Skriv en kommentar