Sådan vælger du det rette fitnessgulv

Holder du af at træne i hjemmet, kan du med fordel investere i et fitnessgulv. Du kan nemt og hurtigt opgradere kvaliteten af både dit home gym og din træning med et velvalgt fitnessgulv. Hos Rubberproff kan du finde forskellige typer af fitnessgulve i høj kvalitet til gode priser.

Herunder kan du læse om fordelene ved et træningsgulv og få relevant information om typer og materialer.

Grunde til at vælge et fitnessgulv

Træningsgulve er særligt designet til at optimere oplevelsen af din træning. Det er også en praktisk løsning til at beskytte dine gulve mod sved og slidtage fra din træning. Blandt andet kan forskelligt træningsudstyr forårsage slid og ridser i gulvet, hvilket her forhindres.

Et godt fitnessgulv er stødabsorberende for øget komfort ved bevægelser som hop. Det er mere skånsomt for leddene end et hårdt gulv. Du risikerer heller ikke at glide på gulvet i samme grad, hvis du investerer i et produkt med en høj skridsikkerhed.

Samtidig isolerer det rette træningsgulv dit gulv, så lyden ikke er så gennemtrængende. Det er blandt andet en fordel, hvis du har underboer. Som bonus er et træningsgulv let at rengøre.

Typer af fitnessgulve

Der findes forskellige typer fitnessgulve. Ofte skelner man mellem gulve på ruller og gulve i form af brikker, du kan samle.

Du kan vælge et på rulle, hvis du ønsker en mere permanent løsning. De fås både tynde og tykke og kan købes i forskellige længde- og breddemål.

Fitnessgulve i form af brikker, der samles, er ideelle, hvis du for eksempel blot vil dække et mindre område af gulvet. Gulvtypen kan placeres mange forskellige steder. Det er en fleksibel løsning, som kan samles på varierede måder, alt efter hvad der passer ind i dit hjem og til din træning.

Forskellige materialer

Træningsgulvet kan bruges til flere forskellige former for træning. Både de milde og de mere krævende. Du kan lade materialet afhænge af din træningsform. Gulvene fås nemlig i forskellige materialer.

Blandt de mest populære materialer er gummi, granulat og skum. Gummi er et elastisk og tæt materiale, som er meget slidstærkt. Granulat er et godt isolerende materiale, som består af store og ensartede korn. Skum er også et behageligt og isolerende materiale.

Uanset hvilket materiale du vælger, vil du kunne få glæde af de nævnte fordele ved et fitnessgulv. Du skal blot vælge et produkt af god kvalitet og gerne fra en anerkendt producent.

Skriv en kommentar