Malermesterens fem gode råd

FEATURED: https://pixabay.com/da/photos/paint-bl%C3%A5-wall-glansl%C3%B8se-roller-1262591/

Hvis du står og skal til at male dit hus eller din nye lejlighed, så får du her malermesterens fem gode råd til, hvordan du kommer godt i mål med dit projekt.

Hvis dit hus eller din lejlighed trænger til fornyelse, så kan det være en god ide at forny hjemmet med nogle smukke nye farver på væggene. Der er nemlig ikke noget som en ny omgang maling, der frisker hjemmet op. En farve på en enkelt væg kan give dit rum en helt ny look – og gøre at rummet virker meget større. Men inden du går i gang med dit arbejde, så får du her malermesterens fem gode råd:

Hav styr på dit forarbejde

Det er vigtigt at du gør dit forarbejde godt og grundigt. Forarbejdet lægger nemlig grundniveauet for det samlede udtryk på dit arbejde. Sørg for at vaske fladerne ned, afdæk gulv og andre flader og stil dine møbler i midten af rummet.

Kvalitetsmaling er bedst

Det er vigtigt, at du vælger en kvalitetsmaling. På den måde sparer du både penge i længden, og du får også en maling, der er god at arbejde med og dækker mere. Sådan en finder du hos Flügger Maling.

Mal kanter med en pensel

Når du skal male enten kanter eller hjørner, så er det en god ide at male med en pensel. Mal kanterne og hjørnerne med en pensel inden du maler med malerrullen, så får du den flotteste finish.

Spartl grundigt alle huller

Der er ikke noget værre end en halvrund fordybning i væggen malet over med maling. Så sørg for at spartle alle dine huller i væggen. Når du har spartlet hullerne og de er tørre, så slib dem, så du får en jævn overflade.

Dæk overflader af

Sørg for at dække alle flader af, så du ikke spilder maling de steder, hvor der ikke skalmales.

Skriv en kommentar