4 smarte gadgets, du får brug for til hus og have

Uanset om du skal have lagt terrasse eller lave en ny udestue, er der en række smarte gadgets, du kan anskaffe dig, hvis du vil have det bedste af det bedste.

Tal i håndfri telefon

Når man står med hænderne fulde i et have- eller husprojekt, er det sidste, man ønsker, nok et opkald fra svigermor. Men når man bliver nødt til at tage telefonen, kan det være noget rod at skulle stå med evt. malergrej og mobilen i den anden hånd. Derfor er de smarte headset fra Jabra en optimal løsning. Det er headsets, som du både kan bruge på arbejde og på hjemmefronten. De kører på Bluetooth og har op til 18 timers taletid. De er også noise-cancelling, og lydkvaliteten er i top, så du både kan tage opkald og høre musik med samme headset.

Få en digital lås

Er du typen, der husker mobilen, men altid glemmer sine nøgler? Så har vi løsningen til dig. Der findes forskellige digitale låse, hvor du, i stedet for at låse op med din nøgle, låser op med din telefon. Du skal bare forbinde din smartphone via Bluetooth eller WiFi, og så kan du låse eller åbne døren, uanset hvor du er. Er du ikke hjemme og skal have åbnet døren for håndværkeren eller et familiemedlem, der ikke har nøgle, kan du sagtens gøre det.

Få en god finish med en multisliber

I stedet for at stå og rode med sandpapir, er det nærmest påkrævet, at du får en multisliber. Der findes mange forskellige multislibere på markedet, som både kan arbejde på hårdt og blødt træ, og lakerede og malede flader. De fungerer godt til at slibe på store overflader, så uanset om du skal have slebet en bordplade eller andet, er en multisliber et musthave.

Få vandet dine planter uden at løfte en finger

For nogen er det måske afslapning, for andre er det knap så stor en fornøjelse. Derfor kan man med fordel anskaffe sig et af de mange smarte vandingsystemer, hvor det er en robot, der klarer arbejdet for en. Det er bl.a. Gardena, der udbyder de forskellige vandingsystemer, om det så er til græsplænen eller blomsterbedet. Samtidig er et vandingssystem en optimal måde at spare vand på, da der vil blive sparet op til 70% af vandet, hvis man selv havde stået med haveslangen. Man kan sætte systemet op til at vande, alt efter hvad der skal vandes, og du kan læne dig tilbage i havestolen og slappe af.

Skriv en kommentar