Ny Mitsubishi varmepumpe på markedet

Hvis du tilfældigvis står og er på udkig efter en ny varmekilde til hjemmet eller arbejdspladsen, kan du godt indstille jagten. Den nye Mitsubishi på markedet er den eneste rigtige løsning til dig. Modellen, som hedder Mitsubishi LN25, er på alle måder den til dato bedste varmepumpe, som Mitsubishi har produceret.

Selve modellen er en videreudvikling af en af markedets mest solgte varmepumper, som har været tilgængelig på markedet de sidste tre-fire år.

Hvilke fordele opnår du?

Man kan hurtigt komme til at spørge sig selv, hvad der gør den nye Mitsubishi LN25 så unik. Det simple svar er, at det innovative og lækre design kombineret med de miljørigtige funktioner gør den til en af markedets bedste produkter, når vi taler om varmepumper.

Helt konkret er der tale om en luft til luft varmepumpe. Luft til luft vil sige, at pumpen indhenter luft udefra og tilsætter energi til luften, så den opvarmes, inden den føres videre ud i din bolig.

Mitsubishi LN25 er skræddersyet til det danske klima og indeholder alle de funktioner, man efterspørger hos en varmepumpe. Varmepumpen er tilmed frostsikret, så den er funktionsdygtig ned til en temperatur på -35oC.

Mitsubishis nye model har som en af de eneste modeller på markedet en indbygget personsensor. Det betyder, at varmepumpen selv kan registrere, om der er personer i det rum, hvor den er installeret. Så snart den registrerer bevægelse, styrer varmepumpen varmen i din retning. Sensoren kan også indstilles sådan, at den regulerer temperaturen med +/- to grader, når den registrerer, at der ikke er nogen personer i rummet. Det er en lille detalje, som i sidste ende kan spare dig for både energi og penge.

Nyudviklet temperaturfunktion

Lovprisende ord er der nok af, og det er ikke mindst grundet den nyudviklede temperaturfunktion, som er installeret i varmepumpen. Med Mitsubishi LN25 kan du nu skifte temperaturen mellem 10 og 31 grader. Du kan derfor både bruge Mitsubishi LN25 til opvarmning og som aircondition.

Mitsubishi LN25 er tilmed virkelig lydløs. Den larmer kun, hvad der svarer til 17 dB. Det betyder, at du ikke behøver at være urolig for, at du vil blive forstyrret af larm, hvis du vil have en lur på sofaen eller skal sidde og arbejde koncentreret.

Med Mitsubishi LN25 medfølger der selvfølgelig en fjernbetjening, så du slipper for at skulle op og stå for at indstille temperaturen eller andre ting. Du kan nemt med hjælp fra fjernbetjeningen klare alle de ændringer, du ønsker.

Den smarte Mitsubishi LN25 kan fås i flere forskellige farver, så du kan være sikker på, at du får den farve, som matcher din bolig. Den fås i hvid, sølv, rød og sort. Du har også mulighed for at tilkøbe en række tilbehør som vægbeslag og fødder til yderdelen samt jordspyd.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at selvom varmepumpen placerer sig i den dyre ende af skalaen, får du fuld valuta for dine penge. Mitsubishi LN25 er energibesparende og bruger kun den fornødne energi på opvarmningen. Du kan derfor vide dig sikker på, at pengene hurtigt vil tjene sig selv ind igen sammenlignet med andre modeller på markedet.

Indbygget WiFi-styring

Som om det ikke var nok, kan du konfigurere Mitsubishi LN25 sådan, at den kontrolleres med WiFi-styring. Det betyder, at du med din telefon kan opvarme dit hjem. Det er især smart, hvis du efter en dag på arbejde gerne vil starte opvarmningen, inden du kommer hjem. Du kan fra din arbejdsplads sætte varmepumpen til at påbegynde opvarmningen, så du kommer hjem til et rart og behageligt indeklima.

Skriv en kommentar