Øg hygiejnen på byggepladsen

Der kan hurtigt ende med at komme meget kaos på en byggeplads eller på et byggeprojekt, for selvfølgelig kan I ikke gå og gøre rent hele tiden. Men det er stadigvæk vigtigt med en god hygiejne på en byggeplads, og det er ikke et område, som særlig mange har fokus på. De fleste vil skyde det hen med, at det ikke er vigtigt, men på nærmest alle arbejdspladser spises der med hænderne til frokost, så det er et problem, hvis der ikke er styr på den generelle hygiejnen.

Selvfølgelig har den enkelte et ansvar, men vi har været på utallige byggeprojekter, hvor der ikke altid var adgang til sæbe eller papir til at tørre fingrene i. Så selvom det kan virke som et malplaceret indlæg, så vil vi mene, at det har kæmpe betydning for hele branchen.

Det her er nogle simple råd, som der bør være styr på uanset byggeprojekt.

Hold toiletterne rene

Toiletter på byggepladser bliver hurtige beskidte, så de skal gøres rent i hvert fald en gang om dagen. Her bør I få et ekstern rengøringsfirma til at komme forbi og gøre det. Det er en fordel, hvis de bliver gjort rent flere gange om dagen, men det er ikke altid en mulighed. Hvis der er nok sæbe og rene håndklæder, gør det heller ikke så meget, at toiletterne inden en rengøring kan være beskidte.

I sidste ende er det vigtigste, at man mindsker bakterier, så hele arbejdspladsen ikke pludselig bliver syge.

Benyt papirhåndklæder

Mange steder benytter de almindelige håndklæder, og det ender efter et par timer med at være helt vådt. Hvis bare en ikke benytter sæbe til at vaske hænder, så er dette håndklæde nu en bakteriebombe.

Køb i stedet for papirhåndklæder, så gør det ikke ligeså meget, hvis der er en, som ikke bruger sæbe til at vaske hænder.

Sørg for at købe ekstra rengøringsartikler

Hvis I altid sidst på dagen eller sidst på ugen løber tør for alt fra papirhåndklæder til sæbe, så skal I begynde at købe mere ind ad gangen. Når I køber stort ind, kan I også få bedre rabatter så køb det hele samtidig med, at I køber engros rengøringsmidler.

Hvis jeres byggeplads har styr på disse ting, så er i den øverste halvdel af byggepladser, når det kommer til hygiejne.

Skriv en kommentar