Vælg det rigtige gulv til jeres byggeprojekt

Er I en virksomhed eller måske en sportsklub, som vil starte et nyt byggeri eller renovering, så er en vigtig del af dette at vælge det rette gulv til jeres formål. I kan blive guidet om, hvilket gulv der er det rette for jer herunder.

Der findes mange forskellige gulvtyper, så derfor kan det være en jungle for jer at finde frem til det helt rigtige valg. Er I en sportsklub, som skal have indendørs baner, så er valget af gulv altafgørende. Det er her, der skal benyttes masser af timer til sved og boldspil. Og så skal underlaget være det rigtige, for at jeres medlemmer vil glæde sig til at komme igen og igen.

Er I derimod en produktionsvirksomhed med store lager- og produktionsområder, så er det høje krav til hygiejne. Så for jer, er et gulv, som er nemt at gøre rent, og som er robust et must.

Hvilke gulvtyper er skal I vælge?

Herunder vil der blive listet, hvilke gulvtyper der er hensigtsmæssige til erhverv og industri. Dertil vil der være en gennemgang af, hvilke der passer til hvad:

  • Acryl: Acryl gulve har et hav af fordele og passer til de fleste erhverv. Gulvet egner sig særligt til fødevarer-, lager-, og produktionsområder. Er I eksempelvis en fødevarevirksomhed, hvor hygiejnen skal være i top, så er dette gulv perfekt, da det er let at rengøre og robust. Derudover er det også skridsikkert, så medarbejderne vil stå godt fast, mens de arbejder.
  • Epoxy: Denne type gulv består af to elementer, en base og en hærder, som blandes sammen, lige før belægningen udføres. Denne kombination af elementer gør gulvet slidstærkt. Epoxy fungerer særligt godt på beton og cement. Gulvet egner sig til rum, som skal tåle stor belastning i industrilokaler eksempelvis, hvor der er store maskiner.
  • Polyurethon: Gulvet Polyurethon kan anvendes både uden for og indenfor. De har en høj slidstyrke og er rengøringsvenligt. Den store fordel ved dette gulv sammenlignet med epoxy gulv, er at det både kan bruges udenfor og indenfor. Solens stråler vil nemlig ikke påvirke gulvets kvalitet. Du vil opleve en god gangkomfort på gulvet, hvor dine skridt nærmes vil være lydløse. Dette anvendes ofte i sportshaller.

Firmaet Bjarmodan A/S kører ud til kunder og lægger gulve i hele Danmark blandt andet Esbjerg, Kolding, Odense, Ålborg eller Århus.

Skriv en kommentar