5 grunde til at vælge den dyre maling – her er den først – det er billigere

Du vil gerne friske dine kedelige vægge op med en skøn og smart farve, men er i tvivl om du skal vælge en billig løsning eller den lidt dyrere løsning, når det kommer til valget af maling. Her får du fem gode grunde til at vælge den dyre maling.

Når du har bestemt dig for at dine vægge skal have en ordentlig omgang ny maling, så skal du beslutte, hvilken slags maling, du gerne vil benytte. Alt for ofte vælger mange at lade pengepungen tale, når de står hos farvehandleren og vælger derfor den billige løsning. Nemlig den maling, som umiddelbart er billigere – men det kan faktisk blive den løsning på den lange bane. Den dyre maling har flere gode egenskaber, som faktisk gør den til et billigere valg:

  1. Den dyre maling er ofte lavet af akryl, mens den billige er baseret på kridt. Akrylmaling kaldes også plastmaling og er nem at arbejde med.
  2. Den dyre maling dækker bedre end den billige maling. Ofte vil du skulle male væggen 3-4 gange med den billige maling før den dækker, hvorimod du med den dyre maling kan nøjes med cirka 2 gange.
  3. Den dyre maling smitter heller ikke af, når du tørrer den af med klud, når malingen er blevet tør vel og mærket. Hvorimod den billige maling godt kan smitte af.
  4. Den dyre maling holder bedre farven og har en pænere glans.
  5. Du sparer altså både tid og penge ved at vælge den dyre maling frem for den billige.

Det kan altså alt i alt bedre betale sig at vælge den dyre maling end den billige. Du kan finde masser af kvalitetsmaling hos Flügger Maling. De er også altid behjælpelige med gode råd og vejledning.

Skriv en kommentar