Få god vejledning og sparring ved huskøb med køberrådgivning

Første gang man skal til at købe et hus, er det både et stort personligt skridt, men samtidig kan det være ekstremt skræmmende. For mange er det første gang, at de skal ud og optage et lån, og samtidig vil man selvfølgelig gerne sikre sig, at man får sit drømmehus i processen.

Mange spørger deres forældre til råds, men sidst de købte et hus, er ofte mange år siden, og en del har oftest ændret sig siden da.

Andre spørger ejendomsmægleren til råds, hvilket kan virke logisk nok i situationen, men sjældent er en god idé, da ejendomsmægleren selvfølgelig er interesseret i at sælge mest muligt. Og når man skal forhandle selve huslånet hjem, så spørger man selvfølgelig banken til råds, men igen er situationen den samme. Banken vil tjene penge, og tilbyder dig ikke altid den bedste løsning på dit huslån.

Hvis man ønsker den bedste rådgivning er det altid bedst at søge uvildig køberrådgivning ved huskøb, som ikke får provision alt efter hvor meget de sælger, og derfor ikke forsøger at snyde dig i processen.

Hvad kan køberrådgivning hjælpe mig med?

En køberrådgiver, er som navnet antyder, en rådgiver, der er knyttet til huskøberen. Køberrådgiveren er med til at guide dig igennem hele boligkøbsprocessen fra start til slut, og fungerer som den bedste sparringspartner, som du kunne ønske dig.

Køberrådgiveren er altså med til at forhandle den bedste pris på boligen, da de overtager opgaven som forhandler for dig. De forhandler derfor både med ejendomsmægleren om den bedste pris, da de typisk kan se fejl og mangler, som kan være med til at give dig som køber en billigere pris.

Endvidere forhandler køberrådgiverne også med bankerne. På den måde sikrer du dig, at du ikke betaler en for høj rente på dit lån, og slipper billigst muligt fra hele processen.

Ud over forhåbentlig en stor besparelse i forbindelse med dit huskøb, så bringer en boligrådgiver også en masse tryghed ind i billedet. Har man nogle spørgsmål omkring det at købe bolig, omkring lånene eller andet, så står rådgiveren klar til at hjælpe dig.

Man har derfor en professionel sparringspartner, der kun arbejder for dig og ikke andre interessenter.

Hvad koster det at få en køberrådgiver?

Det spørgsmål som mange vil have svar på er, hvor meget det koster, at få en køberrådgiver.

Prisen for din case er stort set umulig at fastsætte, uden at køberrådgiveren har fået set på huset og lånene.

Det typiske scenarie er dog, at køberrådgiveren får et beskedent salær, der kun svarer til en fraktion af den besparelse som kunden kan nyde godt af. Det sikrer, at køberrådgiveren kan hjælpe de næste nye boligejere godt på vej, og samtidig får du lidt ekstra plads i budgettet til diverse forbedringer, som du allerede havde planlagt at lave på boligen.

For at få en cirka pris, så er det nemmest at kontakte køberrådgiveren, som vil tage en god snak med dig, og derefter kan informere dig om din mulige besparelse, og deres beskedne salær.

Skriv en kommentar