Renover din bolig og få mere for den

Klar til at sælge dit hjem? Hvis du ønsker at flytte nu eller i de kommende år, kan det være en lang proces og svært at få den pris for det, som du ønsker.

 

Nogle renoveringer kan være fordelagtige, mens andre kan få potentielle købere til at hoppe fra. Formålet med at renovere dit hjem, skal være at gøre det klar til, at potentielle købere nemt og hurtigt kan flytte ind. Tag derfor et kig på denne liste over renoveringer til hjemmet, inden du tager kontakt til RealMæglerne Haslev ApS.

 

 

Sælg dit hjem med friskmalede vægge

 

Hvis du er usikker på, hvad dit hjem mangler før det kan sættes til salg, så prøv at huske på hvornår væggene sidst fik en omgang maling. Dette er en hurtig og ikke mindst billig måde at forberede dit hjem på, så det er klar til salg. Desuden kræver det heller ikke særlig meget tid, i forhold til, hvilken forskel det gør i et rum, når væggene er nymalede.

 

Vælg en neutral farve, som vil falde i de flestes smag, da det handler om at ramme det brede segment af købere. Lad imidlertid endelig vær med at male væggene i en mørk nuance eller andet, som du ikke kan vide sikker på er et hit potentielle køberes øjne. Det handler om at får huset til at se så rummeligt og lyst ud, som overhovedet muligt. Dette gøres bedst ved brug af lyse farvetoner, som kan reflektere det naturlige lys i rummet.

 

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit hjem mangler flere forbedringer end blot nymalede vægge, så kontakt RealMæglerne Faxe ApS her. De kan give dig et indblik i, hvad købere i området typisk ønsker, som kan være en fordel at vide, inden du sætter dit hjem salg.

 

Opdater din hoveddør

Den første ting, som potentielle købere ser, er forsiden af dit hus. Ved at male eller udskifte hoveddøren, kan du forbedre førstehåndsindtrykket, så dit hus virker mere indbydende og hyggelig.

 

Med en flot hoveddør kan du altså få dit hus til at se mere tiltalende ud, hvilket vil også vil bringe det positive frem ved resten af facaden. Den potentielle køber starter altså ud med et positivt mindset når resten af huset skal gennemgås, hvilket er til din fordel som sælger.

 

Sørg derfor for at vælge en hoveddør der har et interessant og fængende udtryk, som passer til resten af husets stil, samt som falder i de flestes smag. Lad dog vær med at bruge for mange penge på din hoveddør, da dit budget også skal holde til andre udgifter. Brug i stedet energi på at finde en troværdig mægler i Næstved eksempelvis, så du kan få sat dit hjem til salg.

 

 

Øg dit hjems værdi ved at gøre det mere energieffektivt

Dette er en af de bedste renovationer, der kan foretages inden et salg og det kan gøres på flere forskellige måder.

 

En god start er at tilføje mere isolering til hele dit hjem. Både på loftet og i gulvet, samt en hulmursisolering. Dermed kan du både reducere din energiregning samt øge din videresalgsværdi, da dit hjem vil blive mere energivenligt. Derudover kan du også få opdateres din gamle apparater til mere moderene og energieffektive.

 

Lad dog vær med at få tilføjet solpaneler inden et salg, selvom disse også er energieffektive og påvirker elregningen positivt. Mange potentielle købere er dog ikke interesseret i den vedligeholdelse som solpaneler kræver, og det er derfor en dårlig investering, hvis du ønsker at komme af med dit hjem hurtigt, samt hæve salgsprisen.

 

 

Færdiggør din kælder

For en boligrenovering, der har stor indflydelse på din salgspris, skal du overveje at få færdigrenoveret din kælder. Selvom omkostningerne ved en kælderombygning kan synes høje, vil denne investering returnere mere under et salg end nogen anden opdatering.

 

Sørg dog for at få styr på byggetilladelserne inden, idet værdien af din bolig muligvis ikke vil øges, hvis kælderen ikke er inspiceret korrekt og godkendt på forhånd. Lad derfor vær med at springe over gærdet, hvor det er lavest, da alting har betydning for den endelige salgspris.

 

Skriv en kommentar