Skal du låne til renovering? Sådan får du det billigste lån

Når du skal renovere din bolig, indhenter du typisk tilbud fra flere håndværkere, inden du beslutter dig for, hvem der skal stå for din renovering. 

Det er en rigtig god ide, at du gør det samme, når du låner penge til din renovering. Så du bruger færrest mulige penge på renter og gebyrer. 

LendMe er Danmarks største sammenligningstjeneste for lån, og hjælper dig med at få den bedste pris på dit renoveringslån. 

Sådan indhenter du tilbud på lån 

Det er faktisk nemmere at indhente tilbud på lån, end det er at indhente renoveringstilbud fra håndværkere. 

Du søger nemlig hos en lang række banker, når du søger gennem en sammenligningstjeneste som eksempelvis LendMe. 

Derudover får du også svar fra samtlige banker indenfor en times tid, hvilket betyder, at du hurtigt har overblik over dine muligheder. 

Skal jeg vælge et sikret eller usikret lån? 

Det kommer an på, hvor stor en renovering du foretager, og hvor mange penge, som du vil låne. 

Der er nemlig fordele og ulemper ved at vælge det ene frem for det andet. Et sikret lån har en lavere rente, men der er også markant flere udgifter forbundet med at lægge et realkreditlån om. 

Et usikret renoveringslån kan til gengæld være billigt, fordi du har få omkostninger i forbindelse med etableringen af lånet, mens renten omvendt er højere. 

Der findes ingen tommelfingerregel om, hvornår du skal gøre det ene eller det andet, men hvis du låner under 150.000 kroner, er det ofte være bedst, at du vælger et usikkert lån. 

Der kan dog være undtagelser. Hvis du eksempelvis alligevel lægger dit realkreditlån om, giver det mening at låne pengene i din friværdi, da du får en lavere rente end på et usikret renoveringslån. 

Uanset hvad bør du altid kigge på alle dine muligheder. Du kan sammenligne tilbud på usikrede renoveringslån hos LendMe, hvor du kan få tilbud fra 14 af de største onlinebanker i Danmark. 

Skriv en kommentar